Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moja żona stwierdziła, że w avatarze nawet jakoś ten kolor się prezentuje, ale na zdjęciu już totalna kutasówa :nabijasie::decayed::decayed::decayed:

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
ten kolor urywa jajca, nie ma co ! żałuję po dziś dzień że nie trafiłem w takim kolorku :wink:

i byłbyś teraz bez jaj:polew:

Opublikowano
ten kolor urywa jajca, nie ma co ! żałuję po dziś dzień że nie trafiłem w takim kolorku :wink:

i byłbyś teraz bez jaj:polew:

:shock3::shock3:

Opublikowano

Prace trwają. Aktualnie jestem na etapie kładzenia na nowo wiązki audio. Po czym montaż 2DIN i kratek.

30782739.jpg

43019020.jpg

Poprzednik dużo kombinował. Przy każdych drzwiach ucięte kable od głośników. Pełno jakiś przewodów bez końca. Na 2 zdjęciu widać taki czerwony kabel z lewej strony, ucięty w pół i zaklejony. Po co to wszystko :facepalm:

Opublikowano

Ten czerwony według mnie to plus od wzmaka.

Opublikowano

Też mi się tak wydaje. Od razu na zapas sobie pociągnę kable jak bym podłączał wzmacniacz.

---------- Post dopisany 26-12-2012 at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany 13-12-2012 at 16:23 ----------

No tak środek poskładany. Zostało jeszcze obszycie kierownicy i pakiet LED. Zdjęcia niebawem jak wszystko skończę. Myślałem nad zmianą felg na lato. Aktualnie leżą RS6 ale wpadł pomysł na takie

dsc93641700x1129a_zps5ddeb1aa.jpg

Zostawić RS czy takie coś pakować? :naughty:

Opublikowano

Zdecydowanie flaty :wink:

Opublikowano

białe flaty:wink:

Opublikowano

Białe felgi + ramka grilla i OOOO na czarno + białe kierunki :decayed:

Opublikowano

WhyMe, czyżbyś się czaił na moje flaty? :naughty:

Opublikowano

ładne auto :wink:

wg. mnie też flaty wyglądają lepiej :decayed:

Opublikowano

Kierunki białe już są. Mam także relingi chrom i obwódki na szyby. Jak by to zrobić? Chrom czy w czerń bądź biel.

Kaju biorę twoje jak coś :kox:

Opublikowano

ja bym lusterka w biel dał do białych felg.

znaczki na biało i ramka grila na czorno :decayed:

relingi na biało, hmm nie mam przekonania...

Opublikowano

Za dużo białego będzie wtedy. Koło białe ok ale z pozostałymi elementami delikatnie żeby nie przesadzić. Resztę na czarno bym dał i będzie gitara.

Opublikowano

Ktoś mi robił VT z białymi felgami, lustrami i znaczkiem. Hujnia z patatajnia wyjdzie, wieś totalna. Jak się uparłeś na relingi w chromie, to poszukaj też ori ramek dookoła szyb i felgi daj w lustro, albo w jakiś grafit je puść. Chyba, że zostaniesz przy czarnych elementach, no to wtedy możesz je puścić w biel, a tak, to wieś tuning zrobisz, jak za dużo w biel dasz.

Opublikowano

Dokładnie - jak chcesz mieć chromowane relingi to felgi tylko srebrne albo wypolerowane - wtedy ramka i znaczek też zostają chromowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...