WhyMe? Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 No i ogarnięte. Problemem okazała się źle zamontowana ta płytka w kierownicy, sprężynki zamiast pod były zamontowane u góry i płytka była dociśnięta co powodowało ciągłe TIIIIIIIIIIIIII Jutro wrzucę foty ---------- Post dopisany 17-01-2013 at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany 14-01-2013 at 18:28 ---------- Takie na szybko, na dniach wpadną lepsze
sysek27 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Oleju masz mało(albo czujnik do wymiany) i klocki do wymiany:decayed:,licznik w milach trochę by mnie drażnił a tak poza tym to może być:wink:no i poodkurzaj w środku
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Oleju masz mało(albo czujnik do wymiany) i klocki do wymiany:decayed:, a tak poza tym to może być Olej ma OK, ale miske musi założyć z czujnikiem, a klocki miał ogarnąć, bo ja już nie dałem rady, bo walczyłem ponad 4h, żeby mu podświetlenie ruszyć w tej pajęczynie co tam miał
WhyMe? Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 Oleju masz mało(albo czujnik do wymiany) i klocki do wymiany:decayed:, a tak poza tym to może być Miskę z polifta potrzebuję bo ciągle sensor pali. A klocki są już zmasowane tylko trzeba polutować jeszcze
michu93 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 z tego co wiem to na świecących się klockach jeszcze można jeździć a jeździć ładnie to ci tam świeci a z tyłu też masz ledy? w sensie w środku
WhyMe? Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 z tego co wiem to na świecących się klockach jeszcze można jeździć a jeździć ładnie to ci tam świeci a z tyłu też masz ledy? w sensie w środku Tak, 2 lampki u pasażera i w bagażniku. Jeszcze muszę do przodu 2 żarówki przerobić aby działało. Ogarnę lepszy aparat, posprzątam w aucie i porobię jakieś zdjęcia
michu93 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja nie jestem przekonany do oświetlenia ledowego w kabinie... tak mi się ciemno wydaje...
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja nie jestem przekonany do oświetlenia ledowego w kabinie... tak mi się ciemno wydaje... To chyba u mnie nie widziałeś po ciemku
michu93 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 To chyba u mnie nie widziałeś po ciemku widziałem ale to jeszcze jak miałeś dyskotekę w środku
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 To chyba u mnie nie widziałeś po ciemku widziałem ale to jeszcze jak miałeś dyskotekę w środku Wtedy to mogłeś powiedzieć, że było ciemno w porównaniu do tego, co jest teraz
WhyMe? Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja nie jestem przekonany do oświetlenia ledowego w kabinie... tak mi się ciemno wydaje... No to zależy wszystko od żarówek. Mi się śpieszyło z tym i kupowałem na miejscu to co było, są to smd ale wielkości igły Nie świeci super jakoś no ale mi to starcza.
P-U-M-A Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ale oświecają się pojedynczo każda lampka w zależnie od drzwi tak?
WhyMe? Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ale oświecają się pojedynczo każda lampka w zależnie od drzwi tak? Po otwarciu obojętnie jakich drzwi zapala się lampka w podsufitce i nogi. Po zamknięciu przygasają oraz przy zamkniętych drzwiach jak włączę lampkę zapalają się nogi Dzisiaj kolejny mod wpadł mianowicie końcówki tłumika. Teraz trochę wisi bo gumy są już wyrobione, na dniach zamontuje nowe i będzie dobrze
kaju Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Co to k**wa za wiklina tam wystaje z bagażnika, lodówke zamontowałeś?! ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Widze, że zostawiłeś krzyże tak jak ja... Efekt masz ten, co ja?
WhyMe? Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Co to k**wa za wiklina tam wystaje z bagażnika, lodówke zamontowałeś?! ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Widze, że zostawiłeś krzyże tak jak ja... Efekt masz ten, co ja? Z zakupów co przyjechałem dopiero No trochę rzeźby było przy tym, zostawiłem środek i są zaspawane na około. Przy spawaniu się trochę rozeszły ale wygląda dobrze. Efektu jak dla mnie nie ma żadnego
kaju Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Co to k**wa za wiklina tam wystaje z bagażnika, lodówke zamontowałeś?! ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Widze, że zostawiłeś krzyże tak jak ja... Efekt masz ten, co ja? Z zakupów co przyjechałem dopiero No trochę rzeźby było przy tym, zostawiłem środek i są zaspawane na około. Przy spawaniu się trochę rozeszły ale wygląda dobrze. Efektu jak dla mnie nie ma żadnego No to jestem k**wa jedyny na tym forum, gdzie te końcówki dały za***isty efekt przy pewnym zakresie obrotów
junior_tdi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ale oświecają się pojedynczo każda lampka w zależnie od drzwi tak? Po otwarciu obojętnie jakich drzwi zapala się lampka w podsufitce i nogi. Po zamknięciu przygasają oraz przy zamkniętych drzwiach jak włączę lampkę zapalają się nogi Dzisiaj kolejny mod wpadł mianowicie końcówki tłumika. Teraz trochę wisi bo gumy są już wyrobione, na dniach zamontuje nowe i będzie dobrze http://img716.imageshack.us/img716/1164/img0164wb.jpg co tak nisko od zderzaka te końcówki?
WhyMe? Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Co to k**wa za wiklina tam wystaje z bagażnika, lodówke zamontowałeś?! ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Widze, że zostawiłeś krzyże tak jak ja... Efekt masz ten, co ja? Z zakupów co przyjechałem dopiero No trochę rzeźby było przy tym, zostawiłem środek i są zaspawane na około. Przy spawaniu się trochę rozeszły ale wygląda dobrze. Efektu jak dla mnie nie ma żadnego No to jestem k**wa jedyny na tym forum, gdzie te końcówki dały za***isty efekt przy pewnym zakresie obrotów Prawda daj linka do tych koncowek KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2907590737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ale oświecają się pojedynczo każda lampka w zależnie od drzwi tak? Po otwarciu obojętnie jakich drzwi zapala się lampka w podsufitce i nogi. Po zamknięciu przygasają oraz przy zamkniętych drzwiach jak włączę lampkę zapalają się nogi Dzisiaj kolejny mod wpadł mianowicie końcówki tłumika. Teraz trochę wisi bo gumy są już wyrobione, na dniach zamontuje nowe i będzie dobrze http://img716.imageshack.us/img716/1164/img0164wb.jpg co tak nisko od zderzaka te końcówki? Czytaj dokładnie co jest napisane
Rekomendowane odpowiedzi