paweu1 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Cześć, mam problem z zwieszeniem, wymieniłem 4 wahacze od strony kierowcy, ale nadal czuje luz w zawieszeniu który przenosi się na kierownicę, Szczególnie jest to odczuwalne przy przejeżdżaniu przez korytko odprowadzające wodę, przy maksymalnym skręcie kół, przy przejżdżaniu przez przejazd kolejowy, Sprawdziłem łącznik stabilizatora, jest w porządku, końcówki drążków też wymienione, czy może to być luz na maglu i może być wyczulny z jednej strony? Gdzie jest luz skoro przenosi uderzenie na kierownicę?
sajmon8526 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zdejmij koncówke drażka i pociagaj w tył i do przodu wtedy powinienes wyczuc luz jak to bedzie drazek. ---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:56 ---------- Albo krzyzak pod kiera sie wyrobił i stuka
paweu1 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zdejmij koncówke drażka i pociagaj w tył i do przodu wtedy powinienes wyczuc luz jak to bedzie drazek.---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:56 ---------- Albo krzyzak pod kiera sie wyrobił i stuka Krzyżak chyba odpada, bo czuć tylko uderzenia od lewego koła (od kierowcy), drążek sprawdzę we wtorek
niuniek8101 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Sprawdź czy nie ubywa płynu od wspomagania, może na maglownicy cieknąć
paweu1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Znalazłem, to luz na krzyżaku pod kierownicą
daniel40 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Takie stuki które przenoszą się na kierownice często spowodowane są uszkodzonym krzyżakiem.
Debian27 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 słuchajcie ja również mam ponoc luz na krzyżaku. Czy mozna go w jakiś sposób zniwelowac ??czy tylko wymiana ??
paweu1 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 Wymieniłem wczoraj, jest lepiej, ale jeszcze gdzieś na górze kolumny kierowniczej jest niewielki luz
sajmon8526 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Znalazłem, to luz na krzyżaku pod kierownicą He he no i gitara:D
Rekomendowane odpowiedzi