Grzesiek_CH Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 Pytanie do znawcow: Prawdopodobnie mam uszkodzony modul komfortu, chcialem kupic na allegro ebayu itp ale nie moge znalezc identycznego. W numerze seryjnym czesto roznia sie 2 ostatnie literki. Czy jak kupie modul ktory rozni sie tymi 2 literami na koncu to wszystko bedzie dzialalo?? Ja mam takie numery 8E0 959 433 AC. Jeli ktos moglby mi sprawdzic ile takie cudo w ASO kosztuje bylbym wdzieczny.
NIKI Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Sam szukałem modułu komfortu do swojej A4 i szczerze mówiąc to modułu z końcówką "AC" nie pamiętam a widziałem ich sporo. Według informacji z ETKA-i moduł "AC" został wycofany jeszcze w 2001r więc znalezienie używki może być trudne. Modul komfortu steruje różnymi elementami samochodu np. zamki, el. szyby, oświetlenie wewnątrz, podgrzewane lusterka, alarm itp. a nie każdy moduł wszystko posida. Sam miałem problem ze znalezieniem modułu obsługującego alarm z kontrolą wnętrza. Więc co do modułów z inną końcówką trudno powiedzieć, może coś nie działać i/lub wyświetlać jakieś błędy. W Polsce koszt modułu komfortu w ASO to ok. 950zł.
Musashi Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 zawsze mozemy looknac, niektore sa zamienne
Grzesiek_CH Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 zawsze mozemy looknac, niektore sa zamienne sprawdzil bys jaki inny moze pasowac zamiast tego mojego??
Rekomendowane odpowiedzi