ZuKeRs Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 W przeszłości było też B3, potem B5 no i B7 o takie: A od ponad roku bawie się V6 3.0 tdi tiptronic . Ten najciekawszy wypas co mu dał INGLOSTADT to: - pakiet S-LINE exterior & interior - z pakietu exclusive RECARO podgrzewane, elektr. sterowane - nawigacja RNSE - nagłośnienie BOSE - BIXENON z doświetlaniem zakrętów - dekory PIANO - HOMELINK - C&L H - czujnik jakości powietrza - webasto - lustra fotochrom - szyberdach - ciemne szyby ori - rolety tylnych szyb - pakiet schowek - pakiet oświetlenie - wiele, wiele innych zabawek z czego najważniejsza ostatnio to ISOFIX Przeprowadzone mody to: - soft 504NM // 259KM - był spory potencjał ale tak miało zostać - zboczenie zawodowe nie pozwala na więcej - dzieki zoltar/OLO_GDA znalazłem że ABT wstawia podobny program i daje na to gwarancje 100.000 przy nowym autku - poniżej link - cena u zach. sasiadow 2tysEuro:kox: http://www.abt-sportsline.pl/images_page/pdf/8E5_130_252_BKN__Automatik_.pdf - lusterka składane, z pamięcią - felgi 18/8 skręcane BBS for Audi + dystanse + opona CSC3 jak zawsze Conti3 - dzieki Rdzewek - kierownica od S5 z łopatkami w chromie - dzieki antonio - gałka zmiany biegów od S6 - RNSE mapa 2012 i PL menu - dzieki OLO_GDA - końcówki wydechu Ulter 90mm - dzieki mystic.pl - tempomat - dzieki Bieniek - kubek na napoje, esp, air off, PDC i "S" przyciski z chromowym paskiem - dzieki adamoo - wyposażenie tapicerki kierowcy w panel otwierania klapy bagażnika i panel pamięci foteli - alarm dodatkowy z mega głośna syreną - klamka drzwi kierowcy - wymieniona na UK wersje bez zamka - c.d. pakietu schowek w przestrzeni bagażowej - roleta z uchwytami na siatke, prawy tylny boczek z gumka Planowane. - symbole Audi exclusive na tapicerki boczne - dzieki Młody - już zamówione - przyszły "design selection" z A8 - narazie takie zawitaja - chlapacze przód - czekają )))) - tunel środkowy pozbawiony uchwytu na telefon - czeka już - wymiana silniczków fotela kierowcy z 2 na 4 pinowe, wiązka ori i moduł pamięci fotela - czeka już wszystko - zmiana lampionów ośw. przestrzeni nóg na ledowe - schowek pasażera - montaż chłodzenia schowka - wymiana modułu Bluetooth na wersje Q - high - wala się w bagażniku To tyle. Zastanawiam się nad: - przeszycie Recaro - środek czerwona alcantara, boczki czerwona alcantara, - listwy carbon, - nakładki na pedały RS4/RS6, - tłumik RS4 + lotka zderzaka RS4 - dostałem oferte wydechu w fajnej cenie, Chciałem tylną kanape grzaną zrobić, ale sprzedałem kanape ogrzewaną bo żal mi dłubać przy recarosach aby zamontować maty grzewcze. więcej nie mam pomysłów, chyba że Wy coś podrzucicie. A oto foto - w maju zrobie coś ładniejszego.
fotograf87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 jaką masz opone? Chodzi mi o rozmiar.. bo wygląda na straszny balon ;/
ZuKeRs Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 245/40/18 rzeczywiscie troche balonowato ale bynajmniej komfortowo
fotograf87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 pewnie, że bardziej komfortowo... ja teraz założyłem 215/45/18 i też jest komfortowo i nie nosi w koleinach ;]
Tomeks Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 no w końcu pokazałeś tego trupa:sick3: dwaipółtedei to to nie jest,ale w tłoku ujdzie:pali:
ZuKeRs Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 prawda szerokosc 245 ciezko utrzymac pomimo servotrona taka opona trafila sie wraz z felunkiem w okazyjnej cenie i musze to przeboleć najgorsze że osiągi straciły tomcio zaraz wyskubie ci cyce
fotograf87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 zjeździsz opony przez dwa sezony i kupisz mniejsze ;p ogólnie super autko... szkoda, że nie ma białych kierunków przednich lampach. Chętnie bym się i ja pokusił na taki mod... ale boje się późniejszego zaparowywania lamp.. bo mówię tu oczywiście o rozklejaniu i przeróbce ;]
ZuKeRs Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 prawda do tego dołoże wkur....a jakiego bym miał ściągając zderzak gdy zaparują lampiony - tutaj jest mega ciasno bo zbiornik od sprysków bixy starannie utrudnia dostęp do kieliszkowych śrubek ja już się przyzwyczaiłem do pomarańczy a jak sie lata na 215/45 - nie za waska opona - chodzi mi o krawężniki - moim autem czasami żona lata i nie wyobrażam sobie aby chromowe obręcze miałaby mi objeżdżać
fotograf87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 powiem Ci szczerze, że ochrony rantu prawie nie ma ... coś za coś.. nie można mieć wszystkiego... więc trzeba uważac z krawężnikami.... ale podejrzewam, że Ci którzy mają 7,5cala i wrzucą taką oponkę będą mieli ochronę rantu felgi
pablo_ua4 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 furka miód malinka no i to recaro:slina:
Młody Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Się podoba znaczki zamówiłes prawo/lewo tak ?
ZuKeRs Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 tak dokładnie te na ebayu na szczęście ktoś przelicytował mnie i obecnie cena to 92 eurosy za dwa znaki
mystic.pl Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ZuKeRs, dopiero zobaczyłem Twój topik ładniutka B7 a środek, rarytasik I co znalazłeś te znaczki exclusive ?
ZuKeRs Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ZNACZKI AUDI EXCLUSIVE - dzięki Młodemu zostały zlokalizowane numerki tych nowszych co sa na czerwonych recarosach 4H0853713B3Q7 - 47pln x2 sztuki lewe 4H0853714B3Q7 - 47pln x2 sztuki prawe N0120534 - spinki do znaczków - 0.47pln x12 sztuk ---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:27 ---------- dziękuje za miłe słowa
mystic.pl Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dzięki za numerki, muszę gdzieś zapisać bo może się skusze w przypływie emocji
ZuKeRs Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 nawet bym się nie zastanawiał Robert tak sie zastanawiam czy pakiet exclusive był jakoś oznaczony na wlepie ORI wypasu - wiesz coś na ten temat? bo dla przykładu Recarosy sa z katalogu exclusive, te felgi BBS co mam również
marcintuchola Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Robi wrażenie Twoje audi po programie czujesz dużą różnice?
ZuKeRs Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 auto bez programu jezdzilo tak se - w porownaniu do poprzednika 2.0 BLB to calkiem fajnie jak tylko soft wrzucilem - pomimo ze lajtowy - odczulem i to znacznie polecam i tobie marcin
Rekomendowane odpowiedzi