H4mm3R Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Nie głupie to rozwiazanie jest, tylko jeszcze jakaś zaślepka na zamek by sie przydałaCiekawe czy w Polsce szło by to dostać Już coś szukałem i nic nie znalazłem, może zamówię parę kompletów z USA...
Kowi87 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 to myśl z tym zamowieniem, bo ja na 90% byłbym zainteresowany
H4mm3R Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 to myśl z tym zamowieniem, bo ja na 90% byłbym zainteresowany Spoko może ktoś jeszcze będzie chętny. Na pewno jest to dobre rozwiązanie jak ktoś ma dystans, bo nie trzeba kombinować z długością śruby.
kamosblue44 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 ile by wyniósł ten kompet z USA? tez byłbym zainteresowany
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 Tomek działasz cos w tym kierunku:eusathink:
H4mm3R Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Tomek działasz cos w tym kierunku:eusathink: Jakoś wypadło mi to z głowy :wallbash:z tego co widziałem to za 5 kompletów wysyłka 55$ i po przeliczeniu wychodzi niecałe 180zł za komplet i jeszcze nie wiadomo jak z cłem, bo raz naliczą a raz nie...
Rekomendowane odpowiedzi