KUB3K Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witam! Wczoraj zakupiłem Audi A4(b6) i szczerze mowiac nie za bardzo umiem poslugiwac sie komputerem(w samochodzie)... I tu moja prosba: Czy ktos moglby opisac funkcje przyciskow [MODE/+/-] [CHECK/-klucz/0.0]? Z gory dzieki Pozdrawiam, kub3k.
Wąski Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 sprawdzasz przebieg do czsu przegładu/wyświetla./kasowanie licznika dziennego i sprawdzanie usterek w samochodzie/czy płyny ,żarówki,kloci,są OK/ :th: nie masz instrukcji?? możesz wszystko przyciskać nic nie zepsujesz aha a z lewej,godzina,data,
KUB3K Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Opublikowano 3 Maja 2008 mam instrukcje ale jedynie po flamandzku... Da sie jakos zmienic jezyk? Albo ustawic wyswietlanie chwilowego spalania? bo w tej chwili pokazuje mi sie jedynie odleglosc jaka moge pokonac na wlanym paliwie
Wąski Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Tak w przełączniku z praej stony pod spodem nasz taki przycisk i tym zmnienaisz. Poszukaj na allegro lub ASO koszt ktoś pisał ok 60 zł.
Musashi Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 zmiana jezyka jest mozliwa VAG-iem obsluga jest raczej prosta nie zbyt wielu opcji. mozna poklikac nic nie popsujesz
Rekomendowane odpowiedzi