kuba84 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mam sportowy stabilizator jak chcesz wcześniej jeździłem A3 na koksie i mi został. Gdyby nie potrzeba większego auta nie rozstawałbym się z moją Trójeczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mam sportowy stabilizator jak chcesz wcześniej jeździłem A3 na koksie i mi został. Gdyby nie potrzeba większego auta nie rozstawałbym się z moją Trójeczką Kuba, lepiej zadajmy pytanie: Czego nie ma u Kuby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 koksu i laserów ... ok nie robię spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 KUBA PW ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja radze najpierw sprawdzic, bo w mojej poprzedniej schodzilem dosc nisko i mi nie walil stabi o tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Piszą, że jest różnie.. Zobaczymy. Od Kuby wezmę ten stabilizator jak założę gwint. Z resztą tak czy siak raczej wezmę, a jak coś to sprzedam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 to przesiadłes sie na a3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Na razie słabo wygląda, ale będzie git Docelowo będzie tak, ale oczywiście inna felga :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 co tam masz za silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 co tam masz za silnik? asz:kox: Za około tydzień jadę do Spankiego na program:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi