Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Światła do jazdy dziennej ledowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę o podpowiedź w sprawie zakupu świateł do jazdy dziennej ledowych. Jestem posiadaczem A4 z 1998 roku

Opublikowano

było gdzieś na forum o tym poszukaj, ale po co Ci to dobrze to nie wygląda raczej i za bezpieczne nie jest

popatrz sobie sam na drodze jak się mijasz z takimi ledami szczególnie na szarych samochodach w słońcu czy go widzisz przez te 2 centymetrowe pypcie prawie świecące, na wysokości drogi

Opublikowano

pio69 - Osobiście nie jestem zwolennikem ledów w starszych modelach, no ale....

Przeszukaj sobie dział Stylizacja i Tuning Optyczny, było na ten temat było nie raz ... :wink:

Opublikowano
proszę o podpowiedź w sprawie zakupu świateł do jazdy dziennej ledowych. Jestem posiadaczem A4 z 1998 roku

zrób kolego sobie lepiej bixy u kolegi z forum i będziesz miał dzienne DRL H7 LED :naughty:

Opublikowano

a najlepiej to zamontuj Sd-2:naughty:

Opublikowano
  • Autor

dzięki za podpowiedzi:wink:

Opublikowano
a najlepiej to zamontuj Sd-2:naughty:

a co to jest

Opublikowano
SD-2 to moduł który odpala światła długie na 30% mocy i wyglądaja jak światła mijania no i przede wszystkim oszczędzają xenon:naughty:
Opublikowano

jak dla mnie przerost formy nad treścią :eusathink: lepiej juz chybą w5w LED wrzucić

Opublikowano
jak dla mnie przerost formy nad treścią :eusathink: lepiej juz chybą w5w LED wrzucić
Mówił byś inaczej jak byś widział jak to działa, nie ma bynajmniej wiochy i wygląda jak by to było w oryginale a nie jakieś tam ledy diody i inne badziewie:wink: no ale o gustach podobno się nie dyskutuje
Opublikowano

listwy LED to wiocha ale zarówki led w5w to całkiem spoko wyjście :thumbup1:

a najlepiej to tak jak pisałem wysłać do gwertego żeby zrobił bixa i dzienne DRL

Opublikowano
listwy LED to wiocha ale zarówki led w5w to całkiem spoko wyjście :thumbup1:

a najlepiej to tak jak pisałem wysłać do gwertego żeby zrobił bixa i dzienne DRL

Trochę nie rozumiem, chcesz żarówek w5w led używać jako świateł dziennych ?

Opublikowano

no a co w tym dziwnego? w pozycje i masz dzienne? nikt nie pisze tu o światłach mijania czy drogowych :wink:

Opublikowano

a nie przegrzawa się to to :eusathink:

Opublikowano

też polecam SD-2 :thumbup1: jedynym minusem jest żółta barwa światła. Co do przegrzewania się to ten gość z podanej wyżej aukcji robi specjalnie "wzmocnione" te urządzenia do audi i te już się nie grzeją. W dziale warsztat jest temat o montażu tego ustrojstwa

Opublikowano

temat o montażu widziałem :thumbup1: ale chyba jednak wolę pozbierać i zrobic bixy z dziennymi H7 LED

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No Panowie ja jestem po montażu SD-2 przez Dominika i powiem że wygląda to rewelacyjnie:naughty: jeszcze tylko trzeba ogarnąć temat H7 led jakie kupić i wtedy wogóle będzie szał macicy:polew: jak pojeżdżę trochę i poobserwuję czy wszystko ok z tym modułem to napiszę jak się sprawuje...

---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ----------

To od razu może ktoś podpowie jak z tymi H7 led czy jest możliwość założenia tego do DRL-a zamiast zwykłych H7 i jak sprawa będzie wyglądała ze światłami długimi czy będą działały na tych ledowych?

Opublikowano

Koledzy a sprawdzał ktoś ten regulator sd-2 ze światłami przedliftowymi w b5? Nie ma jakis problemów?