radimm Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja niedawno kupiłem za 500zł komplet od kolegi Krycha i jeśli chodzi o od błyśniki, szkło i cały stan lampy to naprawdę nie ma się do czego przyczepić, zagadaj do niego, myślę że bez problemu ogarnie Ci jakiś fajny zestawik, na forum jest konkretny tutek, jak przelutować wtyczki z ori poliftow, ogolnie rzecz bardzo łatwa. Też zastanawiałem się nad nowymi czarnymi, ale jednak wpadły ori używki i jak narazie nie żałuje decyzji
jasam Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 wg mnie pierwsze drugie trzecie to nie są zespolone więc co do świecenia black/chrom to nie powinno być różnicy kup depo blacki, są w dobrej kasie. mogę zapytać tam gdzie brałem swoje chromy ile by kosztowały (przez kolegę )
OLI_B5 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 wg mnie pierwsze drugie trzecie to nie są zespolone więc co do świecenia black/chrom to nie powinno być różnicy kup depo blacki, są w dobrej kasie. mogę zapytać tam gdzie brałem swoje chromy ile by kosztowały (przez kolegę ) Możesz załatwić te pierwsze czarne ? Trzecie sa dobre w tym że nie musze nic przerabiać ale jak juz tyle płacic to mogły by być zespolone.
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 wg mnie pierwsze drugie trzecie to nie są zespolone więc co do świecenia black/chrom to nie powinno być różnicy kup depo blacki, są w dobrej kasie. mogę zapytać tam gdzie brałem swoje chromy ile by kosztowały (przez kolegę ) Możesz załatwić te pierwsze czarne ? Trzecie sa dobre w tym że nie musze nic przerabiać ale jak juz tyle płacic to mogły by być zespolone. kupuj zespolone, tylko i wyłącznie przeróbka to nic strasznego, najwięcej walenia jest z przycięciem błotników brzeszczotem to szło 2 godziny a nowe kostki to najmniejszy problem
Rekomendowane odpowiedzi