Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 dlaczego wszyscy mysla i pisza o grupie Warszawskiej, przeciez ludzie jada z calej Polski i nie tylko ta jedna trasa! bo to Niunia centrum Polski jakby nie bylo najwiecej A4 :one:
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 dobrze tylko nie tylko to centrum jedzie na ZLOT!
wit.s Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 dlaczego wszyscy mysla i pisza o grupie Warszawskiej, przeciez ludzie jada z calej Polski i nie tylko ta jedna trasa! Niunia myślimy o wszystkich wit.s (wcześniej napisał - PLS ustalmy gdzieś jakiś sposób umawiania się grupowego A zaczynamy od Wawki, bo geograficznie nam najbliżej. Moją intencją było: 1. Umówienie się grup regionalnych. 2. Próba skoordynowania spotkania kilku grup regionalnych żeby spróbować ruszyć jednym wielkim konwojem. Przecież jak któraś z grup dotrze na "punkt przelotowy" wcześniej to trochę może poczekać na inną. Nie? No to do dzieła. Zakłądamy osobne tematy na zbiórki regionalne. Jak +/- ustalimy terminy zbiórek regionalnych - dogadamy się co do koordynacji konwoju.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 chodzi o to że okolice wawy by się spotkały, i np. okolice poznania też i inne województwa też, a potem całość może się "zgrywać" po drodze Chodzi o to żeby grupy lokalne już w swoich okolicach się tworzyły i jechały razem dalej
Gość zdeniu Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 bardzo chętnie się podłączę jak ktoś jedzie w czwartek i będzie na mojej linii lotu
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ok ok to ja porozmawiam z chlopakami na spocie w Opolu, tak bedzie najlepiej, wezmiemy mape w raczki popatrzymy na trase szkoda tylko ze pewna grupka ludzi jedzie wczesniej :053:
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 szkoda tylko ze pewna grupka ludzi jedzie wczesniej ale onowozu to nikt by nie dogonil :diabelek: no chyba ze Norbi takze lepiej ze lecimy w czwartek :one:
wit.s Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ale onowozu to nikt by nie dogonil no chyba ze Norbi Eeeee tam przyblokowałoby się ich w środku kolumny i mogliby co najwyżej postrzelać z wydechów w tych swoich padakach
taktuś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 spróbować ruszyć jednym wielkim konwojem przypominam kochani, że ilość aut osobowych poruszających się w kolumnie pojazdów nie może przekraczać dziesięciu pojazdów, a odległość między kolumnami pojazdów powinna wynosić min. 500 metrów- tak mówi kodeks. Sorki za studzenie ( taki czasami bywam :one: )
Wihajster Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 spróbować ruszyć jednym wielkim konwojem przypominam kochani, że ilość aut osobowych poruszających się w kolumnie pojazdów nie może przekraczać dziesięciu pojazdów, a odległość między kolumnami pojazdów powinna wynosić min. 500 metrów- tak mówi kodeks. Sorki za studzenie ( taki czasami bywam :one: ) ale zapomniales dodac ze od kazdej reguły sa wyjatki i tam pisze drobnym drukiem "nie dotyczy A4" :one:
spanky Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 a ja mam na myśli zorganizowanie kilku aut w piątek rano.... i tak trzeba wziąć na piątek jurlop Noooo wyglada na to, że tak. Chorobcia, niedobrze (mogę mieć z tym problem) :/ Co tam. Później się będe martwił. No to trzeba w takim razie organizować ekipę, ktra będzie wyjeżdżać z okolic Wawy w godzinach przedpołudniowych. Rozumiem, ze na początek byłoby nas dwa autka. HALO! KTOS JESZCZE? i ja ... :517:
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 przypominam kochani, że ilość aut osobowych poruszających się w kolumnie pojazdów nie może przekraczać dziesięciu pojazdów, a odległość między kolumnami pojazdów powinna wynosić min. 500 metrów- tak mówi kodeks. no to trzeba bedzie pogadac z wladzami Wisly czy mozemy zrobic przejazd przez miasto
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 to ja moge zagadać, mojemu urokowi nie beda mogli sie oprzec! moze od razu jakas obstawe zalatwie ale to juz wszystko na miejscu
wit.s Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 no to trzeba bedzie pogadac z wladzami Wisly czy mozemy zrobic przejazd przez miasto Tylko na Boga nie wysyłajcie ono Jeśli po piątkowej nocy będzie wyglądał jak na zdjątku, które nam udostępnił :537: ;D to przejazd będzie co najwyżej na sankach :diabel2:
Hugo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2007 pomysl z licznikiem bomba tylko byloby milo jakby ktos go aktualizowal bo wczoraj tez byly 44 dni do zlotu a to znaczy ze stoimy w miejscu Niunia coś słabo wczoraj patrzyłaś bo wczoraj było 45 dni
micek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja bym mogl sie podlaczyc do ludzi wyjezdzajacych z warszawy w piatek tylko musialbym wiedziec o ktorej dokladnie wyjezdzaja zeby w wawie byc na czas...
Wihajster Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja bym mogl sie podlaczyc do ludzi wyjezdzajacych z warszawy w piatek tylko musialbym wiedziec o ktorej dokladnie wyjezdzaja zeby w wawie byc na czas... jest osobny temat o tym poszukaj :one:
spanky Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja bym mogl sie podlaczyc do ludzi wyjezdzajacych z warszawy w piatek tylko musialbym wiedziec o ktorej dokladnie wyjezdzaja zeby w wawie byc na czas... -> http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5419
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiadomo już coś odnośnie noclegu dla tych co chcą dzień wcześniej przyjechać?
Hugo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiadomo już coś odnośnie noclegu dla tych co chcą dzień wcześniej przyjechać? Już mam kilka miejsc i w tym tygodniu je obdzwonie i coś zarezerwuje :one:
Rekomendowane odpowiedzi