Hugo Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2007 HUGO a ile furek jedzie z lublina bo ja jakos nie moe sie zdecydować? :564: Ja jade w czwartek to znając życie będe leciał sam.A wydaje mi się , że ktoś z Lublina się jeszcze wpisywał , że jedzie.Zapraszam w Niedziele o 13 pod Zamek na spocik to pogadamy :one: Zamówiłem już identyfikatory i każdy kto przyjedzie dostanie odemnie jedną sztuke.Jak ktoś będzie jechał z kimś , to będzie mi musiał podać jakie imię lub nick ma być wydrukowane na identyfikatorze.Pomoże nam to w komunikacji i będzie nam łatwiej zapamiętać kto jest kto :one: Poniżej przykład zrobony na szybko w paintcie :one:
Wihajster Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 strasza zima od przyszlego tygodnia wiec wszystko idzie w dobrym kierunku i zrobi sie w koncu biało i rozpocznie sie sezon narciarski bo kto to widzial zeby styczen sie konczyl a ja jeszcze nie bylem na nartach :diabelek:
NIUNIAA4 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Hugo super pomysl z plakietkami, moze nareszcie bede wiedziała kto jest kto bo np. chlopaki z Opola sie ze mna drodza i za bardzo ich nie rozpoznaje znima nadchodzi ogromnymi krokami, nie widzis mi sie to za bardzo ale nic sie z tym zrobic nie da! moze nareszcie kros mnie nauczy na nartach jezdzic, hihihi...
Gość rob Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 niestety zima idzie, nie wiem po co :diabelek: Hugo świetny pomysł :thup:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 identyfikatory git pomysł :!:
slawek66 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Hugo - super pomysł z tym identyfikatorem :one: Imię osoby towarzyszącej podajemy Tobie na email czy tutaj :?:
Hugo Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2007 Hugo - super pomysł z tym identyfikatorem :one: Imię osoby towarzyszącej podajemy Tobie na email czy tutaj :?: Ciesze sie , że się podoba.Imię może być na pw lub maila :one:
NIUNIAA4 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ludziska Zakopane tonie w sniegu wiec chyba Wisla tez, ma ktos wiesci?
Lukas Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Pewnie tylko piotr1602 :one: ale do imprezy jeszcze 40 dni takze duzo moze sie zmienic :/
NIUNIAA4 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 trzeba mysles optymistycznie, jak tak kazdy z nas bedzie chcial snieg to ten snieg bedzie
Gość spedyt Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zakopane tonie w sniegu wiec chyba Wisla tez, ma ktos wiesci? Kilka postów wcześniej są kamerki z miejscowości obok Wisły z Ustronia, na razie nie widać śniegu. kamerki
NIUNIAA4 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 dziekuje za informacje, mi te kamerki dzialac nie chca dlatego sie pytalam
T-żółw Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 identyfikatory dobry pomysł :!: pycha :one: do imprezy jeszcze 40 dni takze duzo moze sie zmienic 40 dni to jak post :diabel2:
wit.s Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Hugo - super pomysł z tym identyfikatorem :one: Imię osoby towarzyszącej podajemy Tobie na email czy tutaj :?: Ciesze sie , że się podoba.Imię może być na pw lub maila :one: Do kiedy podajemy imiona osób towarzyszących? Jeszcze nie wiadomo która pojedzie . Noo chyba, że weźmiesz puste karteczki i będzie można na miejscu pisaczkiem, ten teges napisać.
Hugo Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hugo - super pomysł z tym identyfikatorem :one: Imię osoby towarzyszącej podajemy Tobie na email czy tutaj :?: Ciesze sie , że się podoba.Imię może być na pw lub maila :one: Do kiedy podajemy imiona osób towarzyszących? Jeszcze nie wiadomo która pojedzie . Noo chyba, że weźmiesz puste karteczki i będzie można na miejscu pisaczkiem, ten teges napisać. Weme kilka pustych na pewno , ale jak ktoś zmieni partnera do wyjazdu na tydzień przed to też nie będzie problemu z dodrukowaniem :one:
Lukas Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 a czy można by bylo Prezesie dla elity ze stolicy czyt. DZIKÓW wydrukowac te indentyfikatorki w naszych barwach znaczy sie w RÓŻU
Gość zdeniu Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 to może lepiej modzi na zielono klubowicze różowo użytkownicy forum na niebiesko
Lukas Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 zapomniales o prezesie Zdeniu administrator -> korona :one: no albo pomaranczowy :diabel:
Gość Keżor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 to ja bym chciał żeby moja Keżorowa była na różowo chociaż bo była napewno na większej ilości spotów niz nie jeden klubowicz :diabel2:
Rekomendowane odpowiedzi