NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 ale ja nie mam nic na przeciwko rozowemu kolorowi, a Kaczynscy az takiej sily nie maja zeby zamknac nas zlot nawet jesli wszyscy panowie beda na rozowo!
sfinks Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 ale ja nie mam nic na przeciwko rozowemu kolorowi, a Kaczynscy az takiej sily nie maja zeby zamknac nas zlot nawet jesli wszyscy panowie beda na rozowo! też myśle że nie mają takiej siłyale jeśli chodzi o mnie to różowych ubrań nie posiadam
wit.s Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 nawet jesli wszyscy panowie beda na rozowo! Lepiej żeby nie byli - co poniektórzy, będąc w odmiennych stanach świadomości mogą się pomylić
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 dobrze chlopaki bedzie Wam bardzo twarzowo w tym rozu, a teraz mam pytanie z innej beczki. moge sie postarac i zagadac z policja o naszym przejezdzie kolumna w Wisle, zaczelabym to juz teraz zalatwiac zeby przejazd byl legalny, tylko teraz tak musze miec konkrety, ile samochodow, o ktorej godzinie itd lepiej zalatwic to wczesniej bo pozniej moga sie nie zgodzic i beda zdziwieni a po co mamy byc na ich celowniku a jak beda uprzedzeni to wiecie bedzie to legalne. co Wy na to?
sfinks Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 ja jestem za jak chłopaki będą wiedzieć wcześniej to może nie będą mieli nic przeciwko
micek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 moim zdaniem dobry pomysl...wtedy przynajmiej w wisle mandatu nie zarobie hehe bo trzeba bedzie wolno jechac..
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 piekne zdjecie ale teraz wrocmy to tematu policji i przejazdu przez Wisle!
Gość Keżor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 piekne zdjecie ale teraz wrocmy to tematu policji i przejazdu przez Wisle! no mamy Podsiego przecież i kila aut z CB to co sie martwić na zapas :one:
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Keżor czytales co napisalam wczesniej, chodzi mi o to zeby bylo legalnie, po nam problemy?
sfinks Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 chodzi mi o to zeby bylo legalnie, po nam problemy? popieram wyjedziemy ok 40 to mogą się przyczepića tak jak dogadamy z nimi to legal i bez problemu
Gość Murzyn Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 niunia a co Ty sie tak spinasz???? :diabelek: daj na luz :one:
wit.s Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 niunia a co Ty sie tak spinasz???? :diabelek: daj na luz :one: Bo Niunia jest aktywistka - jedni to mają, a inni (jak ja) nadaja sietylko do :564: i ... I ja to popieram. Obiema ręcami się podpisuje. Niunia. Moje błogosławieństwo masz udzielone :580: Liczbę autek masz +/- w pierwszym poście (myślę, że nie potrzebujemy znać liczby co do jednego) Odnośnie harmonogramu to zagadałbym z Hugo na PW - nie wiadomo jakie Prezes niespodzianki szykuje P.S. I na Boga nic nie planujcie przed południem :diabel2:
Wihajster Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 P.S. I na Boga nic nie planujcie przed południem najgorzej jak zaplanuja spozywanie krowek przed poludniem to jestem ciekaw kto pozostalych wieczorem przywita ciekawe kto bedzie w stanie :diabelek: :one:
Lukas Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 JA :diabel: co do pogadania z wladza to wawa tez ma asa w rekawie :one:
Wihajster Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 wawa tez ma asa w rekawie za duzo tu niewiadomych i tajemnic :diabelek: nie lubie niespodzianek
Hugo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie gadać , tylko wysyłać mi dane do identyfikatorów.Mowa oczywiście o osobach , które nie jadą same :one:
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Narazie może sobie dać spokuj z załatwianiem z glinami.Nie stresujta się tak jak będzie trzeba to się załatwi na miejscu na świeżo ( dzień wcześniej ).Takich spraw się nie załatwia 1,5 miesiaca wcześniej i nie przez telefon.Bedziemy na miejscu - będziemy gadać.
NIUNIAA4 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 z doswiadczenia wiem ze takie cos zalatwi sie wczesniej, ale ok! zebym pozniej nie musiala powiedziec "a nie mowilam"!
spanky Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie gadać , tylko wysyłać mi dane do identyfikatorów.Mowa oczywiście o osobach , które nie jadą same :one: poszło ..... :diabelek:
Rekomendowane odpowiedzi