schiller Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 ja tam wolę piwko :biggrin: to rowniez jest ciekawa opcja ale po piwku - przynajmniej ja- dlugo sie trzezwieje. a na nastepny dzien trzeba byc w pelni sprawnym
Gość spedyt Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 dlugo sie trzezwieje. a na nastepny dzien trzeba byc w pelni sprawnym Dlatego trzeba wziąć ze sobą zastęcę-kierowcę przynajmniej na przejazd :biggrin:
Norbi Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Z Wawki pełne furacze lecą, czy są jakieś wolne miejscówki?? Tak na wszelki..., czy nie bede w razie jakby co... moim oszczędniśiem sam nie musiał lecieć
miron78 Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 ja tam wolę piwko no to już nas dwóch [ Dodano: 26-02-2007, 21:37 ] a na nastepny dzien trzeba byc w pelni sprawnym masz rację - trzeba się pokazać z jaknajlepszej strony - niech wiedzą że to poważny klub i poważni ludzie - zresztą audi zobowiązuje :exclaim:
Adi Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 obce chwalicie a swoejgo nie znacie :exclaim: ja proponuje WYBOROWA nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze ona w światowych rankingach zdobywa wszystkie mozliwe trofea, zaden bols czy finlandia, wiec proponuje WYBOROWA kto jest za w gore ....no i to jest słuszna koncepcja zasadniczo :biggrin: Święte słowa jestem za krówki pod tą banderą mile widziane w rozsądnych ilościach
sfinks Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 obce chwalicie a swoejgo nie znacie :exclaim: ja proponuje WYBOROWA nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze ona w światowych rankingach zdobywa wszystkie mozliwe trofea, zaden bols czy finlandia, wiec proponuje WYBOROWA kto jest za w gore ....no i to jest słuszna koncepcja zasadniczo :biggrin: Święte słowa jestem za krówki pod tą banderą mile widziane w rozsądnych ilościach No to jest nas trzech a to już jak narazie największa grupa :twisted:
schiller Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 obce chwalicie a swoejgo nie znacie :exclaim: ja proponuje WYBOROWA nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze ona w światowych rankingach zdobywa wszystkie mozliwe trofea, zaden bols czy finlandia, wiec proponuje WYBOROWA kto jest za w gore ....no i to jest słuszna koncepcja zasadniczo :biggrin: Święte słowa jestem za krówki pod tą banderą mile widziane w rozsądnych ilościach No to jest nas trzech a to już jak narazie największa grupa :twisted: ok niech tak bedzie. to i ja sie dopasuje. a tak na marginesie wiecie jakie sa trzy zasady picia alku? pij dobry alkohol, pij w dobrym towarzystwie, pij z umiarem.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 czym bliżej do zlotu tym coraz więcej o alkoholu gadacie :biggrin: PS. jest tu jakiś miłośnik wściekłych psów? Bo ja czystej nie trawię
Gość zdeniu Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 a ja tak sobie przemyślałem że chyba ani grama alkoholu nie spożyje :twisted:
spanky Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 a ja tak sobie przemyślałem że chyba ani grama alkoholu nie spożyje :twisted: idz do lekarza :exclaim: ... moze jeszcze zdazy Cie wyleczyc ..... :twisted:
Gość rob Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 a ja tak sobie przemyślałem że chyba ani grama alkoholu nie spożyje :twisted: dobrze, że ten uśmiech dodany bo tak ... to już po chłopie :biggrin:
talib1990 Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 jest tu jakiś miłośnik wściekłych psów? Bo ja czystej nie trawię jest :twisted: ale nie non stop można też piwko.. driny.. po troche ..nie lubie siedzieć przy jednym :smile:
schiller Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 jest tu jakiś miłośnik wściekłych psów? Bo ja czystej nie trawię no ja tez za czysta nie przepadam. pije w zasadzie tylko whiskey. jesli czysta to musza byc jakies driny. wiec jezeli bedzie tabasco to czemu nie. :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 idz do lekarza :exclaim: ... moze jeszcze zdazy Cie wyleczyc ..... :twisted: dobrze, że ten uśmiech dodany bo tak ... to już po chłopie :biggrin: no co przynajmniej będę wszystkich pilnował każdy odda mi swój aparat lub kamere i będą dowody waszej dobrej zabawy :twisted:
marcin j Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 To sie będzie działo. Ktoś bierze jeszcze whisky
Wihajster Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 TVN Turbo Sp. z o.o. ul. Wiertnicza 166 02-952 Warszawa Tel: (022) 453 68 00 Fax: (022) 453 68 09 [email protected] Dział wspołpracy z widzami to juz lepiej maila posłac Tel: (022) 856 67 39 e-mail: [email protected] to juz lepiej maila posłac
wit.s Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Z Wawki pełne furacze lecą, czy są jakieś wolne miejscówki?? Tak na wszelki..., czy nie bede w razie jakby co... moim oszczędniśiem sam nie musiał lecieć Masz sentyment do 2,5 TDI :biggrin: to możesz jakby co zabrac sie ze mną i moją bejbe. Tylko musisz mieć świadomość, ze z czasem wyjazdu może być różnie. Pozycjonuję się na urlop i wyjazd ok 11, ale gdyby koncepcja urlopu upadła to wchodziłaby w grę nawet 16-17. Jak Ci pasi to zapraszam. [ Dodano: 27-02-2007, 09:29 ] Zresztą. Jeśli będziesz dzisiaj, to dogadamy się na spocie.
Norbi Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zresztą. Jeśli będziesz dzisiaj, to dogadamy się na spocie.Dokładnie.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Wyborowa może być :twisted: :twisted: A TVN turbo można poinformować, zrobią co chcą.....
wit.s Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Podane numery są do TVN24 (mają wspólny dział z Turbo). Niestety te bezpośrednio do Turbo - nie odpowiadają. Wysłałem im maila i będe jeszcze próbował dzwonić - zobaczymy co się wydarzy. [ Dodano: 27-02-2007, 10:40 ] A! Panienka w TVN 24 powiedziała, że najczęściej są zainteresowani takimi inicjatywami. :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi