Wihajster Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 powiedziała, że najczęściej są zainteresowani takimi inicjatywami. no to niech biora kamerke i do wisły smigaja :twisted:
MAx Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 czym bliżej do zlotu tym coraz więcej o alkoholu gadacie bo wszystko inne zostalo juz ustalone, a ten temat i tak na koniec omawiamy, na gajgerze zostalo 50 godzin do zlotu, wiec to tak jak by ustalac najwazniejsze sprawy za piec dwunasta :biggrin: a ja tak sobie przemyślałem że chyba ani grama alkoholu nie spożyje widze Zdenek ze bede musial odbyc z Toba powazna rozmowe pedagogiczna no co przynajmniej będę wszystkich pilnował każdy odda mi swój aparat lub kamere i będą dowody waszej dobrej zabawy oraz kluczyki z dowodem przygotuj jeszcze czyste druki umow kupna sprzedazy i w odpowiednim momencie upojenia kazdem podsuniesz do podpisu i szafa gra :biggrin: amy se juz jakos poradzimy najwyzej wrocimy pekaesem
Adi Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 ok niech tak bedzie. to i ja sie dopasuje. a tak na marginesie wiecie jakie sa trzy zasady picia alku? pij dobry alkohol, pij w dobrym towarzystwie, pij z umiarem. Zasady akceptuje dobrego towarzystwa nie zabraknie już 51 godzin :biggrin:
Wihajster Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 już 51 godzin Wiecej bo licza od czwartku a nie od piatku :twisted:
Hugo Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Opublikowano 27 Lutego 2007 już 51 godzin Wiecej bo licza od czwartku a nie od piatku :twisted: Dokładnie tak.Startujemy z imprezą w czwartek o 12.00
Lukas Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Startujemy z imprezą w czwartek o 12.00 no wawa to startuje o tej godzinie ze stolicy
Krisu Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 No to teraz już oficjalnie jestem z Wami w weekend :exclaim: Już nawet pojawiłem się na liście :biggrin: A co do przejazdu to mam taką sugestię. Dużo nas jedzie i z różnych stron. Nie ma szans zgrać się z różnymi grupami a niektórzy z nas będą jechać sami. Nie wszyscy mają ramki lub naklejki a kiepsko jest gapić się na bogu ducha winnego faceta w A4 i wzrokiem pytać go czy jedzie na urodzinki :smile: Może byśmy się jakoś oznakowali Kiedyś widziałem jak goście jechali na jakiś rajd i wszyscy mieli w prawym górnym rogu tylnej szyby pół kartki formatu A4 :exclaim: To jest prosty ale działający sposób. Jeśli pomysł jest do bani to zapomnijcie o tym. Pozdrówka
Krisu Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 jak ktos zobaczy BABę w srebrym A4 B6 Avant to trabić na maksa No w Twoim przypadku sprawa jest oczywista :exclaim:
wit.s Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 wszyscy mieli w prawym górnym rogu tylnej szyby pół kartki formatu A4 No to trza druknąć logo klubu i w szybe wstawić :-)
Krisu Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 normalnie czy ,, z fajerwerkami" a co Będziesz z ruły szczelać
wit.s Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 a co Będziesz z ruły szczelać Oj, czytając posty Bryni można odnieść nieodparte wrażenie, że jest ostrzejsza niż niejeden z forumowiczów :twisted: . Tak, że respect :biggrin: :twisted:
Krisu Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 niebawem poznasz, skromną, strachliwą i delikatną osóbkę HA HA HA :exclaim:
krzyniek Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 no w tym roku nie jadę ( wiele rzeczy sie na to złożyło) ale na nastepny jesli bedzie to napewno sie pisze!!! a dla wszystkich jadących do Wisły życzę szerkości i przyczepności no i oczywiście miłej zabawy!!!!! :biggrin: ps. róbcie fotki żebyśmy mogli zobaczyć co straciliśmy
wit.s Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 niebawem poznasz, skromną, strachliwą i delikatną osóbkę Cała przyjemność po mojej stronie - z pewnością masz te wszystkie fantastyczne cechy. Co nie wyklucza, że za kółkiem jesteś chyba trochę :twisted: i nawet delikatne niedocenianie Cię jest błędem .
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 ?#$%$#%$#%? wrrrrrr miałem z rana wyjechać we czwartek ale muszę jeszcze iść na zajęcia i na dodatek trochę spraw pozoałatwiać. Będę po południu dopiero.
mrog Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 pół kartki formatu A4 czyli A5 troche Wam zazdroszczę....
Krisu Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 czyli A5 Ale i tak lepiej brzmi pół kartki A4
schiller Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 z opola jedzie mala grupka autek to bedzie oczywiste o co chodzi ale i tak dam cala A4 :biggrin:
Lukas Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 chyba najwyzsza pora zamawiac wizyte u psychologa i w klubie AA
talib1990 Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 a tak wogóle chłopaki ..proźba mała..yyyy.... jakbym nie był w stanie.. to mam nadzieje, że odstawicie mnie do pokoju hehehe
Rekomendowane odpowiedzi