griga-st Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Diesel bedzie kopcil na 100%. Miałem najzdrowsze BPW na swiecie w przelocie i po programie u markowego tunera a po 1000km czarny zderzak... Turbiny i mapy są projektowane do oporu w układzie wydechowym. Dzika kastracja nie wróży niczego dobrego. A że jezdzi? Bo wytrzymala motorownia. Ale do czasu.
dzimny Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 O taka odpowiedz mi chodziło...konkretnie i na temat
pablo15005 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ma ktos jakis filmik z b5 1.9 tdi na przelocie? jakie odczucia na +/- ?
Plusa1338 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Cześć myślę nad przelotem w 1.9 tdi , jest jakaś różnica na jednym lub na 2 kominach ? W przyszłości chciałem zamontować wydech od 1.8t i do tego dp , najlepiej zrobić cały wydech przelotowy czy tylko końcowy zostawić ?
Miras92 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Za parę tygodni skończę budowę przelotu 3" bez mufflerów, to wgram filmik
MilUl Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Panowie duża jest różnica po wycięciu tłumików ostatnich i wstawieniu przelotu ? Dp+ przelot środkowy już jest i przy obciążeniu jest troszkę głośmiej, ale zastanawiam się nad całym przelotem.
nevi Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Cześć, chce zrobić przelot w 1.9 A4 B5, czy ma ktoś wymierzone wszystkie rurki czy musze sobie to zrobić indywidualnie? Z jakiej rurki polecacie zrobić i co z wydechami?
Rekomendowane odpowiedzi