paput Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wczoraj regulwoałem wajche więc przy okazji zmodziłem konsole usuwając popiałke i teraz jest schowek:decayed:http://zapodaj.net/images/33f48e1496622.jpg http://zapodaj.net/images/86990e9e32755.jpg świetny modzik, też musze usunąc popiołkę trzeba wyjmować tunel żeby wyjąć popiołkę, bo nie pamiętam?
slavko87 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ludzie w Twojej okolicy ktorzy nie wiedza o swapie a zobacza jak odskakuje b5 to bede w glowe zachodzic:grin:
kamilus Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 wlasnie mialem napisac cos w tym temacie haha ;d zaskocz osiedlowych cwaniaczkow !
OLI_B5 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wczoraj regulwoałem wajche więc przy okazji zmodziłem konsole usuwając popiałke i teraz jest schowek:decayed:http://zapodaj.net/images/33f48e1496622.jpg http://zapodaj.net/images/86990e9e32755.jpg świetny modzik, też musze usunąc popiołkę trzeba wyjmować tunel żeby wyjąć popiołkę, bo nie pamiętam? Tak trzeba wyciągnąc bo od spodu są 2 zaczepy na popiałke , ogólnie 10 minut roboty i mamy ładny schowek No ośce lipa bo nic tu nie ma ale wyjechać poupalać na miasto i wciągać audice prawie 15 lat młodsze i warte 10 razy więcej powoduje niezłego banana na japie:naughty: Nie pozostaje nic jak tylko czekać na pogode:decayed:
prezesik18 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Kolego też wyrzuciłem u siebie popielniczke. Jak gniazda zapalniczki często nie używasz to bez większych problemów przeniesiesz ją do schowka, nic nie trzeba kabli ciąć, przedłużać. Wystarczy schowek pasażera odkręcić. pzdr, masz może przepustnice do ADR?
paput Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Kolego też wyrzuciłem u siebie popielniczke. Jak gniazda zapalniczki często nie używasz to bez większych problemów przeniesiesz ją do schowka, nic nie trzeba kabli ciąć, przedłużać. Wystarczy schowek pasażera odkręcić. pzdr, masz może przepustnice do ADR? to odkręciłes schowek pasażera i miałes dostęp do wyjęcia popiołki?
prezesik18 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 nie, popielniczkę wywaliłem bez demontażu tunelu. Wystarczy wyjąc wkład popielniczki a potem podważyć chyba 2 zatrzaski i wychodzi bez problemu. Po odkręceniu schowka mogłem przełożyć kabel od gniazda zapalniczki właśnie do schowka. Potem tylko podłączyłem gniazdo zapalniczki do kabelka który wcześniej przeniosłem do schowka.
OLI_B5 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 No własnie musze przenieśc zapalniczke do barku bo tu mi nie pasi:wink:
prezesik18 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ile kolego wyniósł cie ten cały swap na 1.8T?
Tomiii Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 No ośce lipa bo nic tu nie ma ale wyjechać poupalać na miasto i wciągać audice prawie 15 lat młodsze i warte 10 razy więcej powoduje niezłego banana na japie:naughty: Nie pozostaje nic jak tylko czekać na pogode:decayed: mówisz problemy z trakcją mówisz że zima zła a ja na to nam wyjebane bo mam quattro
OLI_B5 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 już się tak nie podniecaj tym quattro:grin:
Tomiii Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 już się tak nie podniecaj tym quattro:grin: przynajmniej nie marudzę że jeździć się nie da bo niema trakcji jak byś się przeleciał 1.8TQ to też byś się podniecał i miał non stop banana na twarzy
OLI_B5 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 to kiedy krecha FWD vs Quattro?
OLI_B5 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie no dzisiaj nie dam rady, w przyszłym tyg mozemy się ustawić jak przyjdą mi łapy do skrzyni:wink:
Tomiii Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie no dzisiaj nie dam rady, w przyszłym tyg mozemy się ustawić jak przyjdą mi łapy do skrzyni:wink: ok ok przyznaj się że liczysz na to że pogoda się poprawi
Tomiii Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 wyrezałeś już wydech?? kiedy się bawisz z DP i FMIC??
Rekomendowane odpowiedzi