Bielun22 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 To ja poproszę telefon do przyjaciela:polew:
Zadymiacz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 no raczej nie objedzie sie bez sciagniecia deski wtedy bedziesz mial wszytko na wierzchu i moze cos ci sie uda wylukac ale dluga cie praca czeka ;;] powodzenia
M.Arrkadiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 I jak kolego wydostałeś ten telefon, bo trochę tu przycichło
bialek01 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak Wczoraj, 6 godzin dłubania i jest! Bez ściągania kierownicy, deska zsunęła się trochę, a to wystarczyło, żeby go tam wymacać. Zrobiłem kilka zdjęć, w wolnej chwili mogę zrobić fotostory, ale zasadniczo niewiele to odbiega od tego co już jest na forum. Przynajmniej trochę sobie tam odkurzyłem pod tunelem ;-)
darecy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Tak Wczoraj, 6 godzin dłubania i jest! Bez ściągania kierownicy, deska zsunęła się trochę, a to wystarczyło, żeby go tam wymacać. Zrobiłem kilka zdjęć, w wolnej chwili mogę zrobić fotostory, ale zasadniczo niewiele to odbiega od tego co już jest na forum. Przynajmniej trochę sobie tam odkurzyłem pod tunelem ;-) zamieść w dziale zrób to sam: tytuł: jak wrzucić telefon do klimy... 6 godzin później
grzes1150 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Ja bym go tam zostawił a u operatora gsm zamówił bym usługę "gdzie jest mój telefon" i jak bateria będzie długo trzymać to będziesz miał fajną opcję w razie kradzieży... odpukać
Rekomendowane odpowiedzi