Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dziwny dźwięki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie nie potrafię tego zlokalizwac A mianowice w trakcie jazdy podczas redukcji słychać cos takiego jak by rozwalone jakieś łózysko takowy dziwny dzwięk po to slychac podczas puszczania gazu Równiesz podczas jazdy na danym biegu również po odjecniu nogi z gazu tylko w tedy tak po zatym cisza Co to moze byc czy ktos sie spodkał z takim czyms???

Opublikowano

Jeżeli występuje to tylko przy puszczaniu gazu i dźwięk dochodzi z prawej strony to obstawiam, że chodzi o turbo, ja mam AWX'a i podobny dźwięk u mnie występuje, podobno ten typ tak ma :)

Opublikowano
Witam mam pytanie nie potrafię tego zlokalizwac A mianowice w trakcie jazdy podczas redukcji słychać cos takiego jak by rozwalone jakieś łózysko takowy dziwny dzwięk po to slychac podczas puszczania gazu Równiesz podczas jazdy na danym biegu również po odjecniu nogi z gazu tylko w tedy tak po zatym cisza Co to moze byc czy ktos sie spodkał z takim czyms???

Witam ja mam to samo dzwiek jak byzatarte łozysko przy zwolnieniu obrotów/ znalazłes juz przyczyne bo tez sie z tym mecze?!

Opublikowano

Panowie,

polecam czyszczenie turbiny. Miałem ten tak zwany "dziwny dźwięk" przy odpuszczaniu gazu