klakier764 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam mam pytanie nie potrafię tego zlokalizwac A mianowice w trakcie jazdy podczas redukcji słychać cos takiego jak by rozwalone jakieś łózysko takowy dziwny dzwięk po to slychac podczas puszczania gazu Równiesz podczas jazdy na danym biegu również po odjecniu nogi z gazu tylko w tedy tak po zatym cisza Co to moze byc czy ktos sie spodkał z takim czyms???
nastradamus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jeżeli występuje to tylko przy puszczaniu gazu i dźwięk dochodzi z prawej strony to obstawiam, że chodzi o turbo, ja mam AWX'a i podobny dźwięk u mnie występuje, podobno ten typ tak ma
steve69 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Przyjemnej lektury życzę: http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?t=11005 Ps. Używanie wyszukiwarki nie boli... -- Pozdrawiam. Sławek
darekmielcz Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Witam mam pytanie nie potrafię tego zlokalizwac A mianowice w trakcie jazdy podczas redukcji słychać cos takiego jak by rozwalone jakieś łózysko takowy dziwny dzwięk po to slychac podczas puszczania gazu Równiesz podczas jazdy na danym biegu również po odjecniu nogi z gazu tylko w tedy tak po zatym cisza Co to moze byc czy ktos sie spodkał z takim czyms??? Witam ja mam to samo dzwiek jak byzatarte łozysko przy zwolnieniu obrotów/ znalazłes juz przyczyne bo tez sie z tym mecze?!
papit Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Panowie, polecam czyszczenie turbiny. Miałem ten tak zwany "dziwny dźwięk" przy odpuszczaniu gazu
darekmielcz Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 ja akurat regenerowałem turbine z tego powodu i nic sie nie zmieniło prucz ilosci pieniedzy w moim portfelu
hormon Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Zajrzyj tutaj: http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/SilnikiDiesla[b6-awx]-niepokoj%B1cy-d%BCwi%EAk-11005 PS. szukajka nie gryzie
Rekomendowane odpowiedzi