Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Najtańsze zawieszenie gwintowane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogłeś to jeszcze puścić w dół bo wygląda trochę kuzkowato :whistling:

Opublikowano

żebyś widział co było wcześniej:facepalm: puki co to pośmigam tak jak jest,może jeszcze siądzie z reszto h.. wie jak nie to jest czym opuszczać:grin:

Opublikowano

dobrze jest:wink:

Opublikowano

hv2dfk.jpg

23w360.jpg

nx6lvn.jpg

Opublikowano
  • Autor

no ja tez bym ta b6 jescze troche obnizyl,przynajmniej z przodu..

Opublikowano

Tak, ale ja tak jeżdzę cały czas.

Opublikowano

hej

odświeżam topic, bo potrzebuje waszej pomocy :)

Szukam taniego gwintu do B5 FWD, który będzie twardy, bo często jeżdżę z kompletem osób na pokładzie i przy obecnej glebie i zmęczonych amorkach co rusz mi tylne koła obcierają o nadkola. Dodatkowo chciałbym w zimę móc przejechać czasem po nieodśnieżonej drodze bez zawieszania się podłogą czyli fajnie by było jakby zakres regulacji wysokości był dosyć spory.

Z tego co wyczytałem to:

- TA technix - lipa

- Jom - nie wiem?

- MTS - dobra jakość za tą cenę

Gdybym miał więcej pieniążków to pewnie bym poszukał jakiegoś z regulacją twardości, bo to świetna opcja, no ale cóż - jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Co jeszcze jest warte uwagi i w podobnym przedziale cenowym jak gwinty z w/w. firm?

Pozdro

Opublikowano

hmm w B6 mam wieksza gleba na springach H&R. mysle ze zejdziesz cos nizej. :wink:

Opublikowano

JOM'a blue line'a mam w Touranie-taki sobie-fajnie wygląda, tył bardzo nisko nawet po skręceniu na max w górę, a przód-na maxa w górę i podczas podjazdów na garby-czasem słychać uderzenie zwoja o zwój...

na zimę, to powinno być minimum 30-35 mm prześwitu, pomiędzy kołem, a nadkolem inaczej będzie ciężko...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chłopaki mam na sprzedaz,

nie masz uprawnień do sprzedawania na Forum

domjenick

Opublikowano

ja uzywam Raceland-a i jestem zadowolony , pozwala mi zejsc naprawde nisko i jest sztywne na dolach mi nie podskakuje bo je omijam i tyle w temacie , raceland daje 2 lata gwarancji. Jezeli mialbym kupic jeszcze raz ten gwint to nawet bym sie nie wachal

Opublikowano

iconslave - gdzie kupowales taki zestaw? polecasz jakis sklep?

Opublikowano
iconslave - gdzie kupowales taki zestaw? polecasz jakis sklep?

Gewindefahrwerk Raceland + TÜV Audi A4 8E B6 Limousine + Avant inkl. Quattro NEU | eBay

---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ----------

Były kiedyś na angielskim Ebayu za chyba 170 funtów , ale już ich nie widzę

Opublikowano

dokladnie na ebay

Opublikowano

gracias za informejszyn:wink: musze pomyslec nad tym, moze odsprzedam komus eibachy i nabede tego raceland'a... zderzaka nie urwe na spiacym policjancie?

Opublikowano

zalezy jak polozysz :) regulacji jest duzo takze spoko

Opublikowano

ja miałem w B6 Racelanda i byłem zadowolony-regulacji wystarczająco z przodu sporo-z tyłu mniej, ale na max w górę z tyłu i auto wyglądało, jak na S-line, tak więc spoko:wink:

Opublikowano

wydaje sie spoko, drogi w norge nie sa takie bardzo tragiczne, a w pl robi sie coraz przyjemniej:decayed: a powie mi ktos czy po dluzszym czasie nie zaczyna nic skrzypiec w srodku? warto do takiego zestawu dokupic rozporki?