buliking Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Szukalem grila na allegro i znalazlem cos takiego: http://moto.allegro.pl/item359094885_atrapa_grill_kratka_audi_a4_99_01_pasuje_do_95_98.html znaczek pewnie mozna przelozyc ze starego, kolo orginalnego to on na pewno nie lezal ale na zdjeciu wyglada ok, warto cos takiego kupic? czy szukac ori za 200zl? chodzi mi o atrape po lifcie z 4 listwami
Iverson Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 przecież to grill bez ringów-ty też możesz taki sobie zrobić ze swojego. poza tym to nic fajnego w nim nie ma. już lepiej od RS4 założyć.
buliking Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 ringi to przeloze ze swojego :> chodzi o to ze teraz mam z 5 listwami a chce ten poliftowy
Iverson Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 myślałem ,że widzisz coś szczególnego w tym grillu czego ja nie widzę hyhyhy...zapytaj kolegi Basena, on handluje grillami może coś ma akurat,
Rafaell Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 to Kamei ??? bo znaczek widze to nie znaczek kamei, tylko S4 :>
ykk Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Zakladaj od S4, bo plaster miodu z RS4 srednio pasuje, np do kratek w zderzaku.. :th:
buliking Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 chyba zostane przy grillu poliftowym, ten od s4 znalazlem za 450zl ten po lifcie za 110zl tylko czy warto zmieniac? czy roznica jest na +? teraz: po lifcie:
moskal Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 róznica widoczna jedynie dla wtajemniczonych. Zwykły smiertelnik nie odróżni grilla przedliftowego od poliftowego.
rafalekx Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 róznica widoczna jedynie dla wtajemniczonych. Zwykły smiertelnik nie odróżni grilla przedliftowego od poliftowego. Dokładnie Też się nad tym zastanawialem, ale ja planuję u siebie pomalować tą chromowaną ramkę na czarno i mieć coś na kształt stylu "Black" jak w B7 Wydaje mi się że efekt będzie spoko :th: U kolegi Iverson'a na grillu eSowym wygląda to super :th: Chyba szkoda kasy na poliftowy, jeśli już to S-ka ale to zbyt dużo kasy... Chociaż może kiedyś
moskal Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 róznica widoczna jedynie dla wtajemniczonych. Zwykły smiertelnik nie odróżni grilla przedliftowego od poliftowego. Dokładnie Też się nad tym zastanawialem, ale ja planuję u siebie pomalować tą chromowaną ramkę na czarno i mieć coś na kształt stylu "Black" jak w B7 Wydaje mi się że efekt będzie spoko :th: U kolegi Iverson'a na grillu eSowym wygląda to super :th: Chyba szkoda kasy na poliftowy, jeśli już to S-ka ale to zbyt dużo kasy... Chociaż może kiedyś ja mam pomalowana obwódke i kólka na czarny mat i raz z ciekawości zmieniłem kółka czarne na srebrne i tez wyglądało ok. tylko ze to na ciemnym aucie
schiller Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ten od s4 znalazlem za 450zl w ASO w komplecie ze znaczkiem kosztuje 350 zl
buliking Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 znalazlem jeden na allegro w chromie za 450zl, 350 tez duzo, moze ktos ma dojscie do takiego od s4 uzywke z 250 bym za taki mogl dac :> a najgorsze jest to ze ja widze roznice w przed i poliftowym
rafalekx Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 ja mam pomalowana obwódke i kólka na czarny mat i raz z ciekawości zmieniłem kółka czarne na srebrne i tez wyglądało ok. tylko ze to na ciemnym aucie Na srebrnym autku też powinno to super wyglądać :th: I chyba któregoś pięknego dnia maznę na czarno. Ale znaczek pozostanie w chromie :th: Jakoś tak nie chcę go zamalowywać. Jak ktoś widzi w lusterku ten znaczek to inaczej reaguje [br]Dopisany: 08 Maj 2008, 02:56 _________________________________________________ a najgorsze jest to ze ja widze roznice w przed i poliftowym Ja też widzę, ale bez przesady... szkoda kasy na poliftowy, jak nie będzie aż tak wielkiej różnicy, a na eSowy szkoda mi kasy bo za nią można kupić coś innego bardziej widocznego Na początek lampy Potem będę myślał dalej :th:
moskal Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 rafalekx jak chcesz to moge ci pogonic po kosztach przesyłki obwódke od mojego starego grilla bo i tak leży w garażu. Ma tylko jeden mankament , jest przecieta na pół w dolnej czesci , nie wiem kto to zrobił i po co , ale praktycznie tego nie widac , a jak pomalujesz na czarno to tym bardziej.
rafalekx Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 rafalekx jak chcesz to moge ci pogonic po kosztach przesyłki obwódke od mojego starego grilla bo i tak leży w garażu. Ma tylko jeden mankament , jest przecieta na pół w dolnej czesci , nie wiem kto to zrobił i po co , ale praktycznie tego nie widac , a jak pomalujesz na czarno to tym bardziej. Wiesz co... Możliwe że się skuszę Jeszcze się odezwę na PW. A co do czarnej ramki na grillu w srebrnym autku: klik (żeby powiększyć) Dla mnie to wygląda super Tylko ja bym jednak znaczek Audi zostawił w chromie... [br]Dopisany: 08 Maj 2008, 12:56 _________________________________________________Tak się przyglądam i przyglądam, nie wiem czy ten grill nie jest przypadkiem cały pomalowany na czarno, razem z tymi listwami co nie są chromowane... Bo jest bardzo czarny i w identycznym odcieniu Może to też jest jakieś rozwiązanie? Co myślicie?
Rekomendowane odpowiedzi