wampir Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Poniżej zamieściłęm schemat elementów zawieszenia tylnego w Quattro, które wydrukowali mi serwisanci SKODA-JANO w Opolu. Oni walczyli z odkręceniem, a w zasadzie z rozruszaniem śrub zaznaczonych niebieskim kolorem, które służą do ustawiania zbieżności i nie udało im się ich rozruszać. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak obciąć te śruby i wybić. Obawiam się jednak, że zostaną uszkodzone poduszki (tuleje) oznaczone kolorem czerwonym. Jaki mają numer zaznaczone części i ile będą kosztowały? Chyba, że macie jakieś inne pomysły co z tym fantem zrobić ? EDIT: Mechanik musiał wybić stare tuleje i wstawić nowe, kupa roboty z tym była..
Kowi87 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 U mnie to ucieli, ale i tak sporo czasu sie zeszło zeby to wyjąć
wampir Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2012 a poduszki nie uszkodzili ? Ile zaplaciles za sruby i za cala robote?
Kowi87 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 obłożyli ją czyms jak dobrze pamietam, bo próby były nawet na gorąco by ruszyć tą śrube, za nowe śruby dałem po 30zł/szt na dwie strony od razu by nie przerabiać wiecej tego tematu, a ceny to w sumie nie pamietam za robote bo to ponad rok czasu temu robiłem
Rekomendowane odpowiedzi