Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AQD] Czarny sedan 2.8 v6 30v + KW + prosiaki 19"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
2.8 193KM wgniata w fotel :decayed:

Miałem okazję kilka dni taką jeździć, po przesiadce z 1.6 .. Masakra, jak wsiadłem z powrotem do mojej 1.6 to złapałem deprechę :grin:

Wczoraj odebrałem audi od kuzyna, który porobił mi kilka "pierdółek" przy silniku, on sam jeździ golfem 3 1.9 td no i po przejechaniu się audi chyba do teraz ma banana na twarzy :D

Opublikowano

Jak spalanie?

Opublikowano

spalanie pewnie różne zależy jak się zapierdalaaaa :polew:

Opublikowano
  • Autor
spalanie pewnie różne zależy jak się zapierdalaaaa :polew:

Otóż to ;)

Przy spokojnej emeryckiej jeździe poza miastem, zgodnie z przepisami i bez szaleńczych wyprzedzań to najmniej wyszło mi 10,5 a jak się czasami trochę człowiek spieszy to od 15 w zwyż :D

Opublikowano

A mi taki potworek spalił ok 8,5 litra w trasie :decayed: Przy prędkościach do 120km/h

Opublikowano
A mi taki potworek spalił ok 8,5 litra w trasie :decayed: Przy prędkościach do 120km/h

Bo tyle ma palić.

Ja teraz na 16" mam cały czas spalanie w mieście 10,4l (spokojna jazda) a katalogowo niby pali więcej od 2.8 30V.

Opublikowano
  • Autor

Bo tyle ma palić.

Ja teraz na 16" mam cały czas spalanie w mieście 10,4l (spokojna jazda) a katalogowo niby pali więcej od 2.8 30V.

Ale mówimy o lpg? ;)

Opublikowano

Ja na LPG zszedłem ostatnio w okolice 10,5-11 na bieszczadzkich "trasach" nie przekraczając 100km/h, tyle że u mnie jest trochę ciężej przez Q :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ja na LPG zszedłem ostatnio w okolice 10,5-11 na bieszczadzkich "trasach" nie przekraczając 100km/h, tyle że u mnie jest trochę ciężej przez Q :decayed:

Dobry wynik ;)

Czasami jak ktoś mnie pyta o spalanie to niedowierzają, że taki silnik może do takiego poziomu spalania zejść. Są tacy co mają 1.4 - 1.8 pod maską i tyle samo im chleje ;)

Opublikowano

Najlepsze argumenty za eko-drivingiem? - Żona w ciąży na prawym fotelu + deko twardsze zawieszenie :decayed:

2,8 wcale tak dużo nie palą bo silnik nie męczy się z za ciężką budą :wink:

Opublikowano
  • Autor
Najlepsze argumenty za eko-drivingiem? - Żona w ciąży na prawym fotelu + deko twardsze zawieszenie :decayed:

2,8 wcale tak dużo nie palą bo silnik nie męczy się z za ciężką budą :wink:

Ja ostatnio mało jeżdżę, a jak już jadę to często z tyłu siedzi mały 10-miesięczny bobas i wtedy czasami jest eko-driving :D

Opublikowano

no zgadzam się spalanie czasami mam blisko 10.5 ale większe mi nie przeszkadza autko lubi wysokie obroty i tak trzymam hehe :polew::naughty:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Nowe koło zakupione, mesie 205/40/17 8j et45. Miały być jakieś 18", ale niestety finanse nie pozwoliły...

Oczywiście wpadnie gwint na wiosnę i głowa w nadkole już nie wejdzie ;)

55f1f6be114dd9a3m.jpg d58eb88d15ec0291m.jpg 473ebd5c21b671c4m.jpg 5b896b794f419aaam.jpg

Opublikowano

swietne jest te kolo, sam je chcialem kupic :wink: niby 17 cali ale i tak optycznie wydaje sie wieksze

Opublikowano

A mi własnie sie wydaje malutkie , zobaczymy jak wpadnie gwint:wink:

Opublikowano

słuszne koło Robert, chętnie zobaczę na wiosnę :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Rzeczywiście koło wydaje się trochę małe, ale myślę że chyba aż tak źle nie będzie ;)

0bfe6521.jpg

Opublikowano

a mi się podoba to :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Coś tam powoli działam z felgami. Nie zdecydowałem jeszcze na jaki kolor malować i czy rant polerować ;)

026540e57361e377m.jpg

---------- Post dopisany 20-03-2013 at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany 09-03-2013 at 21:58 ----------

Walka z felgami i z gwintem ;)

684303f4af06d41fm.jpg

Opublikowano

fajnie leży, szkoda że nie 18" ale i te 17" dają rade