shaqattaq Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Witam postanowiłem odświeżyc troszkę auto,chce pomalowac felgi na inny kolor (teraz są srebrne) myślałem nad białym ale nie wiem czy nie będzie się za bardzo rzucało w oczy.Zastanawiam się też nad grafitem lub czarnym. Nadmieniam,że moje Audi jest całe na czarno nie ma żadnych chromów. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
tomaszstn Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Czarny odradzam bo ich w ogóle nie będzie widać, jeśli Ci srebrne przeszkadzają to proponowałbym Ci grafit ale też nie za ciemny. To i tak rzecz gustu więc pewnie propozycji będziesz miał z milion
hejneken Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Do czarnego każdy kolor pasuje Czarne felgi się zleją, białe będą ok
shaqattaq Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Opublikowano 5 Maja 2012 i chyba tylko te dwa kolory wchodzą w grę
tomaszstn Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Ale białe będziesz mył codziennie chociaż fajnie wyglądają
shaqattaq Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 a ma ktoś może na forum białe fele do czarnego auta może mógłby się wypowiedziec w temacie,pokazac jakieś foto?
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Zmień je na o cal większe:wink: bo tu kolor nie pomoże:whistling:
OLI_B5 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Ja bym zostawił takie ale jeśli już chcesz malować to grafit byłby dobry, biały nie bardzo według mnie podejdzie:wink:
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 biały powieksza felge, ale według mnie ten wzór nie nadaje sie do malowania:whistling:
shaqattaq Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 cal większe nie wchodzą w grę u mnie drogi tragedia czemu twierdzisz że ten wzór nie nadaje się do malowania?
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 bo w tym rozmiarze jest poprostu brzydki:whistling: ale jak chcesz malowac to ja bym dawał w biel albo antracyt jasny, czyli ciemny ala chrom:wink:
mlodyabc Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 bo w tym rozmiarze jest poprostu brzydki:whistling: ale jak chcesz malowac to ja bym dawał w biel albo antracyt jasny, czyli ciemny ala chrom:wink: Niby co nie tak z tym rozmiarem? Jesli są ori to obstawiam ze to 18 bo RS4 wychodził własnie od 18. Ja sam mam takie i pomalowane i zarowno rozmiar i kolor sobie chwale.
shaqattaq Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 polerka raczej odpada chyba nie będzie pasowała do czerni na aucie sam już nie wiem prawdopodobnie będzie grafit bo biały za krzykliwy
mlodyabc Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 bo w tym rozmiarze jest poprostu brzydki:whistling: ale jak chcesz malowac to ja bym dawał w biel albo antracyt jasny, czyli ciemny ala chrom:wink: Niby co nie tak z tym rozmiarem? Jesli są ori to obstawiam ze to 18 bo RS4 wychodził własnie od 18. Ja sam mam takie i pomalowane i zarowno rozmiar i kolor sobie chwale.
shaqattaq Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- bo w tym rozmiarze jest poprostu brzydki:whistling: ale jak chcesz malowac to ja bym dawał w biel albo antracyt jasny, czyli ciemny ala chrom:wink: Niby co nie tak z tym rozmiarem? Jesli są ori to obstawiam ze to 18 bo RS4 wychodził własnie od 18. Ja sam mam takie i pomalowane i zarowno rozmiar i kolor sobie chwale. tak to są orginalne rs4 18' mlodyabc na jaki kolor malowałeś?
Rekomendowane odpowiedzi