Wandej Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 andr3i na foty przyjdzie czas jeszcze dużo do zrobieniaMichal, rozkręcone do zdarcia lakieru z rantów i zrobienia na lustro, poźniej lakierowanie na złoty który będzie mega ciężkim wyborem Bart-s jeszcze raz dzięki Wandej tak to są 19 No to będzie grubo jak ladnie spasujesz z blotnikami:kox: Ja jeszcze bez kół na sezon:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
miedzikos Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Tomek puki co nie ma co mojemu robić fot , przyjdzie na to czas
tommy1985PL Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Piękne autko dużo zachodu Ci wyszło z przerobieniem wydechu?
miedzikos Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Tłumiki z 1.8T są p&p a końcówki za zamówienie, bo co to by były za przeróbki jak by każdy walił ultery
fantowski Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 teraz to nie będzie kocur a król LEW jak to koło założysz
miedzikos Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 Koleje części układanki już są bądź się robią Dzięki Vario za ogarnięcie
miedzikos Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Dzięki dzieki zostaje zrobić większy serwis auta i można składać, myślę że jakoś w polowie kwietnia skończe
miedzikos Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Puki co środki jeszcze się malują, ale już stęsy są jest lepiej niż rok temu i w końcu tak jak oczekiwałem od początku
Gość Edyta Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 coraz bardziej przekonuje się do sedanów Maciek no chyba nie trzeba mówić jak jest:wink:
tomekhxc Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 coraz bardziej przekonuje się do sedanów Maciek no chyba nie trzeba mówić jak jest:wink: bo sedany zawsze byly ladne:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi