Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wymiana lamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjedzie do PL i tu zrobi moda:wink:

Opublikowano

Na Allegro jest kilku kolesi, którzy ściągają CP ;)

Opublikowano
Na Allegro jest kilku kolesi, którzy ściągają CP ;)

Ściągają sam dzwoniłem 400-450zł drożej niż w aso. Poza tym do pierwszego pojechania do serwisu i tak niby wyjdzie gorzej jak kradziony.U mnie w aso za wszystkie sterowniki ściągniecie chcą 300zł np mce i gateway, ale tylko jednorazowo więc najlepiej wymienić ze trzy i raz zapłacic:wink:

Opublikowano

Pod warunkiem ze sterowmiki maja legalne zrodlo, ze nie byly z aut testowych i pod warunkiem zepojazdy nie mialy byc zezlomowane,;)

Opublikowano
Pod warunkiem ze sterowmiki maja legalne zrodlo, ze nie byly z aut testowych i pod warunkiem zepojazdy nie mialy byc zezlomowane,;)

Nielegalne to rozumiem ale czemu nie z rozbitka czy bez prawa rejestracji

Opublikowano

rozbite przeznaczone do kasacji sa tak samo zglaszane jak kradzione, testowe nigdy nie sa w systemie

Opublikowano

Panowie, kupowaliście przejściówki, czy przekładali piny?

Opublikowano

przekładaliśmy piny :wink:

Opublikowano

Wg. Tego rysunku wcześniej?

Opublikowano

Tak, tylko samopoziomu rozmieszczenie i piny weź ze schematów.

Opublikowano

Te piny do sterownika zasięgu to 1, 2, 3, 4, dobrze widzę?

Opublikowano

Wiecie może czy MCE 8K0 907 063 L obsługuje bixa?

Opublikowano

To All from Ireland (ROI).

Znowuż mam kilka informacji odnoście moda BIXENON LED. Od dnia 07/01/2014 weszły w życie przepisy odnośnie lam Xenon. Mianowicie, każdy samochód posiadający takowe, musi posiadać również układ czyszczenia tych lamp. Tak więc trzeba robić full UPGRADE wraz z systemem poziomowania, ponieważ podczas testu, również on jest sprawdzany.

Te zmiany oczywiście dotyczą również lamp, w których został wymieniona zwykła żarówka na Xenon. A właściwie przede wszystkim do nich.

Tak aby uświadomić kolegom z Polski. Przeglądy techniczne przeprowadza rządowa organizacja i jest NAPRAWDĘ ciężko przekonać :wink: osobę, która wykonuje test do przymknięcia oka :facepalm:.

Temat sprawdzony i potwierdzony przez RSA.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam i szukam i nie mogę znaleźć:facepalm: ktoś może wie jak się dostać do żarówki kierunkowskazu w bixie (przed lift) i ewentualnie jaka żarówka tam idzie?

Opublikowano

Czy te dwuliterowe mce, jak rozumiem od polifta, będą działać w przedlifcie? A drugie, jak sprawdzić który obsługuje servotronic?

Opublikowano
Szukam i szukam i nie mogę znaleźć:facepalm: ktoś może wie jak się dostać do żarówki kierunkowskazu w bixie (przed lift) i ewentualnie jaka żarówka tam idzie?

trzeba odkręcić przetwornice od lampy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam kompletuję wszystkie części potrzebne do zrobienia xenona posiadam między innymi już 2 czujniki na wahacz,komplet sprysków ze zbiornikiem i wężami,lampy,teraz mnie zastanawia co jeszcze czytałem że jakis sterownik xenona jest potrzebny wie ktoś jaki to jest numer i gdzie się go montuje,może nie jest potrzebny?

Opublikowano

Odpowiedni Sterownik xenon tez musi być , wszystko tez zalezy jakie masz zawieszenie i czy jest START/STOP .

Opublikowano

Kurde, nie myślałem że ster też, że czujniki to wiedziałem. A prze zwykłym zawieszeniu, bez start/stop jaki powinien być, 8K0 907 357 B?