daniels Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Pamiętajcie żeby nie przesadzić AUDI A4 B6 03/04 2.0 LPG MULTI KLIMA XENON CARBON (2704098777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. poniosło gościa...
siara Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Ale teraz nie widać, że spawane z częściami przystanku i malowane
gregoor Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 ale całkiem tani... 35 tys zł... kot nie człowiek
Bozet Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jak dalej aktualny temat to ja oklejam auta. pisz na PW:)
swider Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 najtańsza opcja oklejenia auta to kupić arkusze foli i pociąć ją samemu i oczywiście przykleić na auto- zajmuje to sporo czasu i nerwów. koszt do 400 PLN
FCDCars Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam, czytam i czytam . To sie dołacze. Mozliwosci klejanie jest mnóstwo, a kolotów i rodzaj i folii jeszcze wiecej. Maty, perły, połyski, metaliki, metalik mat, carbony, skóry itd. Zaden plasti dip nie da Ci tego co folia. Technika malowania guma jest mocno ograniczona kolorystycznie i jest spartanska. Nie to co nałozenie w profesjonalny sposób folii. Oczywiscie mozna spróbować nakleic folie samemu, lecz UWAGA! Efekt koncowy może sie róznic od zamierzonego Sam na codzien zajmuje sie Zmiana koloru auta za pomoca folii. FCD Folie Car Design | Zmiana koloru auta Działam w tej branzy od 7 lat i widze jak dziedzina foliowana aut rozwija sie na calym swiecie. Plasti Dip to alternatywa dla tych którym szkoda kasy na folie, poniewaz oklejenie auta nie zawsze wiąze sie z nizszymi kosztami od malowania. Np: Carbon . Zrób piekny efekt Carbonu farba czy guma w płynie - Po prostu sie nie da ! Jesli macie jakie pytania odnosnie folii - Pytać chetnie pomoge. pzdr D. <br /><br />
mario357 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 kolega obklejał citroena c3 w czarnym macie w Rzeszowie i płacił 2500zł za całe auto i bardzo ładnie to wyszło tak że polecam,
fantowski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 jak ktoś chce całe auto robić to polecam plastidip
sebero Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 u mnie na osiedlu gość ma a6 całą w carbonie z daleka to fajnie wygląda bo tak jak czarny mat ale z bliska jak dla mnie jest troszke za bardzo nawalone i się zmywa bardzo;/ ja będe miał zamiar swoją zrobić w dwóch kolorach biała perła + dach i maska albo carbon albo czarny metalic. Kolego FCDcars.pl ile byś chciał za takie obklejenie??
mario357 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 tutaj rs6 obklejanie, mi się osobiście podoba
mario357 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 było kiedyś Porsche Cayenne wystawione na sprzedaż w foli ala skóra węża też bardzo fajnie wyglądało chyba nawet lepiej niż jakiś carbon czy też mat , niestety nie mam fotki
FCDCars Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 fotki skóry https://www.facebook.com/media/set/?set=a.204933846248023.49884.171661226241952&type=3
JulianSR Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jesli chodzi o czarny mat widziałem auto takie a dokładnie w chełmie, Choć kierowca to niezla laska, ale autko nie za bardzo wyglądało w tym macie. Moim zdaniem jak napompowany balon.
Autocolorshift Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Na dzień dzisiejszy folia mozna robic cuda i nie ma co porównywać do plastidipa. Zajmuję się oklejaniem i udziele informacji na ten temat. Pozdrawiam
kempus0 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam kolegow! Jestem nowym uzytkownikiem. Nie wiedzialem za bardzo gdzie o to zapytac, ale wie ktos moze gdzie w trojmiescie lub najblizszych okolicach jest ktos kto okleja auta folia??? Pozdrawiam!
rufek84 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 moim zdaniem czarny mat byłby dobry na dach w srebrnym a w czarnym to nie da to szałowego efektu ale najlepiej gdzieś podglądnąć na zdjęciach jak by to wyglądało.
Rekomendowane odpowiedzi