juby_p Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja zmienilem program plus sprzeglo i dwumas i mam 180 km i 380 niutkow nie narzekam:) to aż sie prosi o FMIC uwierz mi dopuki nie założyłem to myślałem że to nic nie daje:) Ten wąż z linku przynajmniej na fotce ma inną szybkozłączkę niż w AVF może fota poglądowa.
skater69 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 http://www.ebay.ie/itm/160724380244?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2186wt_1139 ja zamowilem tego wezyka powinien pasowac numery czesci sie zgadzaja co do FMIC chcialbym bardzo ale sam tego nie zrobie. Jak to wyglada cenowo i kto by mogl by mi to zalozyc? No i jak odczucia po zalozeniu?
juby_p Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 mnie materiał kosztował 900zł, odczucia super sporo mocniejszy w całym zakresie obrotów - przynajmniej u mnie.
skater69 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 napalilem sie na tego FMIC duzo jest przytym roboty ? Bo rozumiem ze plug&play to raczej niejest:)
juby_p Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 wiesz ja robiłem wszystko sam z pomocą ojca on wszystko pospawał i trochę oszlifował zajęło to nam dwa dni ta na spokojnie bez napinania się Jeszcze co do moich odczuć to na oryginalny IC nie miałem tunelu nawiewającego tego za zderzakiem wiec to mogło też być powodem słabego chłodzenia ale tak czy inaczej centralny na pewno lepiej chłodzi
Rekomendowane odpowiedzi