lukas309 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 w ksiazce pisze przy 180.000 tys km wymiana rozrzadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr8 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 A nastepny? 360k ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mulat Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wlasnie jak to wyglada w przypadku nastepnej wymiany po 180tys??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas309 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 no jak moze wygladac mozna przyjac prosta zasade 3 lata lub 50.000 tys km ale to juz kazdego sprawa jak do tego podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 w książce serwisowej jest chyba napisane "alle 180.000 km stand", ale jutro to dopiero sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiliano12 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pytałem u mnie w serwisie vw i koszt wymiany 450zł a koszt rozrządu 1200zł, widzę że jakoś dużo taniej w porównaniu do innych serwisów co piszecie , więc chyba ja nawet się nie będę zastanawiał tylko zrobię to w serwisie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr8 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wlasnie jak to wyglada w przypadku nastepnej wymiany po 180tys??? Czyli ksiazka serwisowa nic na ten temat nie mowi? Chyba bede musial jednak swoja niemiecka jakos rozpracowac i sprobowac cos z tego zrozumiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Pytałem u mnie w serwisie vw i koszt wymiany 450zł a koszt rozrządu 1200zł, widzę że jakoś dużo taniej w porównaniu do innych serwisów co piszecie , więc chyba ja nawet się nie będę zastanawiał tylko zrobię to w serwisie, pozdr Wolałbym już oddać do ASO wymiana rozrządu kompletnego 700zł wraz z paskiem alternatora. Jest w historii i jest w książce różnica niewielka. Podejrzewam że gdybyś zawiózł jeszcze do ASO Seat lub VW to będzie jeszcze taniej niż w Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas309 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 mnie wymiana kompletnego rozrzadu + pasek wielorowkowy i napinacz wyszła 1520 zł :) wiec roznica nie wielka dodam ze nie w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiliano12 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Pytałem u mnie w serwisie vw i koszt wymiany 450zł a koszt rozrządu 1200zł, widzę że jakoś dużo taniej w porównaniu do innych serwisów co piszecie , więc chyba ja nawet się nie będę zastanawiał tylko zrobię to w serwisie, pozdr Wolałbym już oddać do ASO wymiana rozrządu kompletnego 700zł wraz z paskiem alternatora. Jest w historii i jest w książce różnica niewielka. Podejrzewam że gdybyś zawiózł jeszcze do ASO Seat lub VW to będzie jeszcze taniej niż w Audi 700? mówisz o samej robociźnie ? ja miałem na myśli że robota-koszt wymiany 450zł, a cena części- rolek itp 1200zł, razem ok. 1650zł w ASO WV u mnie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Tak 700zł sama robocizna wymiana rozrządu wraz z paskiem alternatora. Części kupujesz we własnym zakresie i masz wpis do książki i hostorii. Czyli mówisz że u Ciebie 450zł w ASO VW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mulat Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 450zl cos tanio:kwasny: u nas w Rybniku tez 700zl z wpisem w ks. serwisowa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiliano12 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ok na dniach sprawdzę czy czegoś nbie poje..łem z tym 450 i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kajko_ Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Nowy nabytek, aktualny stan licznika to 205kkm. Jaki rozrząd do tego tego silnika polecacie? Co ewentualnie warto sprawdzic/wymienic przy okazji wymiany rozrzadu? Filtry i płyny pomijam bo to juz zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 na allegro gość sprzedaje ORI rozrządy z pompą wody ORI albo HEPU za odpowiednio 950 i 999zł. ja wybrałem ORI z pompą HEPU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Nowy nabytek, aktualny stan licznika to 205kkm. Jaki rozrząd do tego tego silnika polecacie? Co ewentualnie warto sprawdzic/wymienic przy okazji wymiany rozrzadu? Filtry i płyny pomijam bo to juz zrobione. A do żor na spoty nie łaska przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kajko_ Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A do żor na spoty nie łaska przyjechać Narazie czasu brak, ale przyjdzie i pora na spoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Moze rozrzad był wymieniany przy 180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kajko_ Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Niestety nie byl, w książce nic nie bylo. W ASO po vin-e potwierdzili ze nie byl. Zalecane jest 210kkm lub 6lat. Jeszcze moze dopytam warto to zrobic w ASO(2200zl robota + czesci) czy szkoda kasy? Mechanik gdzie z fokusem jezdze krzyczy 600 zl za sama robota i 2 dni bez fury. I jeszcze jedno pytanie warto brac ori czy moze SKF wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 drogo.. ja w ASO za wymianę rozrządu płaciłem 500 brutto.. ale części sam dostarczałem. 2 dni bez fury? to co on będzie tam robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi