ziby00 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 witam nie działa mi wzmacniacz wraz z głośnikami na tył bezpieczniki ok co może być ??? a i druga sprawa nie działa wycieraczka tylna bezpiecznik ok czy można sprawdzić to vag-iem
wrclaguna Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Pewnie zalany masz silniczek w DZIALE WARSZTAT masz opis co i jak sie dobrać . Jezeli chodzi o wzmak to co sie stało? tak przestał działac czy nie działal ?
ziby00 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 wzmacniacz nie działa żadnych dźwięków nie wydają razem z głośnikami na tyle czyli w boczkach tylnych a przód działa bo z tego co przeczytałem jest inaczej podłączony ---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- wzmacniacz nie działa żadnych dźwięków nie wydają razem z głośnikami na tyle czyli w boczkach tylnych a przód działa bo z tego co przeczytałem jest inaczej podłączony
ziby00 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 na vagu nic nie wyskakuje niby wszystko ok a tył nie działa a radio działa jak należy ale z głośnikami na przodzie
spknet Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 masz oryginalne radio z audi ? zobacz wtyczkę w bagażniku przy wzmacniaczu czy jest dobrze wpięta
ziby00 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 wszystko sprawdzałem wtyczkę również ale nic nie działa
jarek_ns Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 wszystko sprawdzałem wtyczkę również ale nic nie działa Dalej nie napisałeś czy masz ori radio. Sent from my iPhone using Tapatalk
domin79 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 wszystko sprawdzałem wtyczkę również ale nic nie działa zajrzyj do tej wtyki jeszcze raz czy nie zaśniedziała albo cuś , bezpiecznik jest razem radio i tuba ale skoro radio gra musi być oki:wink: pomierz czy do wtyki od suba dochodzi 12v:wink:
ziby00 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 radio concert2 a wtyk napewno nie zaśniedział ale będę musiał sprawdzić czy dochodzi do bagażnika 12V
spknet Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 może wzmacniacz padł nie masz kogoś żeby podmienić i sprawdzić
Rekomendowane odpowiedzi