Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Śląsk, chip starego AEB'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiecie może czy ktoś dobry i godny polecenia na Śląsku ogarnia chip do AEB'a? Fajnie jakby zrobił to bez narzekania, że biorąc ode mnie kasę która starczy mu pewnie na kilka dniówek, musi się tak namęczyć z mechaniczną przepustnicą ;)

Opublikowano
Opublikowano
Witam, wiecie może czy ktoś dobry i godny polecenia na Śląsku ogarnia chip do AEB'a? Fajnie jakby zrobił to bez narzekania, że biorąc ode mnie kasę która starczy mu pewnie na kilka dniówek, musi się tak namęczyć z mechaniczną przepustnicą ;)

Obawiam się, że problem nie tkwi w przepustnicy tylko w kwestii zabawy w lutowanie.Sam jestem chętny na program w swoim AEB.Może mała grupówkę byśmy ogarnęli.:wink:

Opublikowano

Polecam :wink:

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za info panowie, już poszedł mail do Digitun'u :)

@SebolA4

Z mojej perspektywy wygląda to tak że na 100% jadę na program po powrocie z wakacji, czyli w okolicach końcówki lipca/początku sierpnia. Więc jeśli Ci się nie pali i zaczekasz do tego czasu to już mamy dwuosobową listę ;)

Opublikowano

mam znajomego ktory pewnie tez by do was dolaczyl...

Opublikowano

Ja jestem chętny.Czekam na odp digitunu czy się podejmą wielkiego wyzwania jakim jest AEB:tongue:

Opublikowano
  • Autor

hehe, miejmy nadzieje że tak,

SebolA4 może troche głupie pytanie, ale nie kupowałem przypadkiem od Ciebie 16calowych felg dla ojca na M1 w Zabrzu ? :D

Opublikowano

Obawiam się, że problem nie tkwi w przepustnicy tylko w kwestii zabawy w lutowanie.Sam jestem chętny na program w swoim AEB.Może mała grupówkę byśmy ogarnęli.:wink:

Nie jest żadnym problemem lutowanie w tym sterowniku. Wręcz sterowniki w AEB te pierwsze na 5 wtyczek są bardzo fajne i nawet proste, jeśli w grę wchodzi modyfikacja samego programu bez wymiany żadnych gratów.

Opublikowano

To może będzie nas czterech :naughty:

Opublikowano

Może i dołączę się ja, ale najpierw ogarnę fmic i turbo nowe ;)

Opublikowano
Ja jestem chętny.Czekam na odp digitunu czy się podejmą wielkiego wyzwania jakim jest AEB:tongue:

spokojnie, GTO z Digitun bez problemu radzi sobie z AEB

polecam.

Opublikowano
  • Autor

Dostałem odpowiedź od Digitun koszt programu to 1200zł, z tym że jest to cena tylko dla mnie, nie wspominałem nic o tym że być może będzie jeszcze 5 AEB'ów :D Więc myślę że można by zrobić jakąś wstępną listę, ustalić termin, który większości spasuje i napiszemy do Digitunu, jak będzie wyglądała oferta i logistyka tego wszystkiego.

1. Mariusz90r pewny na 100% (pasuje mi termin: od połowy lipca do końca sierpnia)

Opublikowano

Ja już to wiedziałem pół roku temu :decayed: 1200zł normalnie, 1000zł po znajomości :naughty: i pewnie nie ma znaczenie ile aut będzie. Mi też pasuje w lipcu :banan:

Opublikowano

Mnie pasje w czerwcu programik.

Opublikowano

Już byś chciał jak najszybciej :grin:

Opublikowano

Witam moze tez bylbym chetny na chipsa jak wroce i odbiore auto od mechanika termin czerwiec lipiec :)

Opublikowano

No to się trochę autek nazbierało :decayed:

Opublikowano
  • Autor

@tomaszstn To załatwiaj po znajomości i jadę z Tobą w lipcu ;)