przemeks77 Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Oto mój nabytek Audi A4 1.8i 97r wyposażenie prawie jak w każdej A4 Climatronik elektryczne szyby 4xairbag alu 16 8j roleta fabryczna i przyciemnione tylne szyby w przyszłości jeszcze zmiana zawieszenia na niższe [br]Dopisany:
Reggi Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Kolego pomyśl nad zmianą lampek na poliftowych :th: odmłodzisz sobie auto o parę lat Tak poza tym to te linki na dole to jakieś lewe ..tylko jedna fotka , a reszta nic :gwizdanie:
Halskii Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 widze nowe lampki tylne, to i czas na zmiane przednich, hmm i ten niewielki mof jak zmiana bocz. kierunkow pozdrawiam i powodzenia :th:
czaki22 Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 pokaz ta rolete fabryczna i jak jest zaczepiania , generalnie to unikart w a4 wiec porób pare fotek jestem ciekawy
freon Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Tak, chętnie ujrzałbym tę roletę, zatem wrzuć jakieś foty... szczerze to nawet nie myślałem iż w B5 są fabryczne rolety!!! Autko przyzwoite, a przód z lampą po lifcie wyglądałby o wiele ciekawiej... choć sam się do tego przymierzam i przymierzyć nie mogę
przemeks77 Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Opublikowano 12 Maja 2008 jak tylko zrobie zdjecie rolety to od razu je wrzuce na te forum.
moskal Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 ładne auto , widze tylne szyby juz przyciemnione , teraz czas na przód :th: tak jak chlopacy tu mówia , zmien lampy z przodu i bedzie miało 6 lat mniej. zazdroszcze Klimy
Rekomendowane odpowiedzi