Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lakiernik Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje sprawdzonego i niespecjalnie drogiego lakiernika na terenie Trojmiasta. Najlepiej Gdansk, Osowa, Przymorze.....Mam do polakierowania zderzak przód, dokłądke zderzaka tył, i listwy drzwi s-line.....Z góry dziekuje

---------- Post dopisany 03-06-2012 at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany 23-05-2012 at 18:31 ----------

Witam. Poszukuje sprawdzonego i niespecjalnie drogiego lakiernika na terenie Trojmiasta. Najlepiej Gdansk, Osowa, Przymorze.....Mam do polakierowania zderzak przód, dokłądke zderzaka tył, i listwy drzwi s-line.....Z góry dziekuje

NIEAKTUALNE Widzę że ludzie w Gdańsku auta malują w garażu, bo nikt nie zna zadnego lakiernika - załamka

Opublikowano

Ja Ci mogę polecić ale nie w Gdańsku, z tym że u niego z wolnymi terminami słabo.

Opublikowano
  • Autor
Ja Ci mogę polecić ale nie w Gdańsku, z tym że u niego z wolnymi terminami słabo.

Dzieki, juz mam lakiernika. Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zdradz co to za fachowiec :)

tzn jakieś dane adresowe i opinia :)

pozdrawiam

Opublikowano

Znam jednego lakiernika.Mega fachowiec.

Namiar na PW jak ktos chce.

Opublikowano

Bieniek a czemu na PW, to jakas tajemnica?

Opublikowano

madafuckers:naughty:

Opublikowano

P.Mirek 509229496

Adresu nie pamietam.

Sporo osob od nas malowalo u niego.

Pelna profeska!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Byłem z swoją A4 u Pana Mirka (osobę którą poleca Bieniek) musze przyznać ze fachowiec na MAXA! Wogole nie widać ze cos było robione. Lakier dobrany idealnie. Także polecam tego Lakiernika. Jak cos dla info - ul.Mostowa 14. Pozdrawiam

Opublikowano

No gosc robi konkretnie!

Jak cenowo teraz wyglada?

Opublikowano

Powiem Ci Bieniu ze byłem u niego z ubezpieczenia. Ale z tego co z nim gadałem to chyba 110 za 1 roboczo godzinę. Pomalowanie elementu to chyba 350 zł. Wiadomo jeśli chodzi o malowanie dachu to chyba cos koło 450-500 ze względu na wielkość. Ale w 100% mogę go każdemu polecić kto chce mieć porządnie zrobione Autko.

Opublikowano

W fachowosc tez nie watpie.

Sam sie na wiosne wybieram z calym przodem:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Procek27, gdzie pan Mirek maluje? Bo Bieniek nie pamiętał adresu :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, z p. Mirkiem tez miałem okazję się spotkać, ale doszedłem do wniosku, że jest za drogi. Zależy mi na pomalowaniu dokładek na zderzakach i progach i to wyliczył sobie (wstępnie!) na 1500 zł... Nawet jeśli jest takim profesjonalistą jak twierdzicie, to w moim przypadku uznałem, że trochę przesadził! Możecie jeszcze kogoś polecić?

Opublikowano

Ja niedługo będę miał namiar na takiego dziadka co malował kiedyś u Groblewkiego (jak groblewski był jeszcze porządnym serwisem) to podrzucę, na razie mogę polecić gości z ul. Sadowej, właściciel nazywa się Jurek.

• 1 rok później...
Opublikowano

I co znacie jakiegos lakiernika?

Szukam opcji dla lakiernika z Mostowej.

Opublikowano

Może nie w Gdańsku, ale okolice Gdańska - dokładnie Kolbudy - p.Mariusz, świetny kontakt, baardzo duże doświadczenie oraz świetne wykonanie.. i przede wszystkim nie zdziera z kasy jak inni... (a tylko 8km od Gdańska), kolejki do niego niestety są, ale warto ! kontakt: 501-491-454. Dajcie znać czy jesteście zadowoleni ;)

Opublikowano

Jakie ceny?

Opublikowano

W zeszłym roku za spolerowanie błotnika (obtary po stłuczce), pomalowanie i spolerowanie dwóch tylnych nadkoli przy progu (wyszła rdza) - 250zł :) idzie się dobrze dogadać..

Opublikowano

Komora bezpylowa jets?