PiotrekS Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Zastanawiałem się nad tym radyjkiem, warto? Pioneer DEH-3400UB Radio CD/ USB/ iPod/ RGB NOWE (2341778622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy może istnieje aktualnie coś lepszego w tej cenie? Proszę o pomoc, na radyjko chce przeznaczyć około 3 stówki.
Mati_23 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 za tą kaskę idzie kupić lepsze radyjko używane jeśli taka opcja wchodzi w grę a jeżeli koniecznie nowe to ja bym polecił alpine troszkę ponad 300 zł ALPINE CDE-120RR CDE-120R CDE-120RM NOWE 3 GRATISY (2346442851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. PS. szkoda że nie chcesz więcej wydać bo mam do sprzedania stacje JVC DK-AVX22
jarek_ns Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 W kwestii radia idź lepiej do sklepu i posłuchaj jak grają bo pionek ma zupełnie inne brzmienie od alipnea. Pioneer ma bardziej basowe brzmienie a alpine jest bardziej wyważony, ale jak trzeba to też da kopa. Ja miałem w swoim b6 cda9883r i byłem bardzo zadowolony.
pesik87 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 ja mam pionnera nie pamietam jaki model dokladnie.. ale troche podobny do tego co pokazales.. i jestem zadowolony.. mam go juz ponad 2 lata.. i nic sie z nim nie dzialo.. zadnych problemow.. mam podlaczana pod niego skrzynie ze wzmakiem..
Rekomendowane odpowiedzi