Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I?

Opublikowano

I?

Jestem ready jak coś.

Opublikowano

szukałem cię ale nie znalazłem ;( ;([br]Dopisany: 12 Luty 2012, 21:48_________________________________________________musimy sie umowic na dana godzine i wtedy ogien

Opublikowano

szukałem cię ale nie znalazłem ;( ;([br]Dopisany: 12 Luty 2012, 21:48_________________________________________________musimy sie umowic na dana godzine i wtedy ogien

Nie widzisz mnie bo nie wysłałeś mi zaproszenia do znajomych, wysłałem Ci już.

Nie włączałem PS3 bo coś mi wyskoczyło teraz, za jakieś 20 minut mogę włączyć jeśli ktoś jeszcze będzie chciał pograć.

Opublikowano

ok dzięki dzisiaj sprawdzę bo wczoraj już się nie logowałem :hi:

Opublikowano

Pablo zerknąłem na Twój profil :blink: 149tys km i 100% gry? :blink: :blink: :blink:

i jak się tu z Wami mierzyć....

Opublikowano

Pablo zerknąłem na Twój profil :blink: 149tys km i 100% gry? :blink: :blink: :blink:

i jak się tu z Wami mierzyć....

Zapomniałem jak się w to gra więc się nie przejmuj :decayed: :decayed: :decayed:

Przypomniały mi się złote czasy jak się cisnęło na maksa w GT5 wyścigi 24h bez możliwości save'owania bo teraz już można, to był hardcore :)

Od tego posta i kilka stron dalej :)

Biedna PS3 wytrzymała 2 próby non stop chodzenia po 4 dni i noce :embarrassed:

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?139841-Gran-Turismo-5&p=2099580&viewfull=1#post2099580

I drugi :decayed:

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?139841-Gran-Turismo-5/page50

Opublikowano

pozwolę sobie zacytować Moskala :decayed:

Ty pojebany jestes :kox: :kox: :kox:

a tak serio długa droga przede mną i raczej nie spodziewam się przejechania Vettela na krzyżaku :wallbash:

tym bardziej szacun :cool1:

Opublikowano

PABLO szacun :notworthy: :notworthy:

A swoją drogą Vettela zrobiłem tylko na braz :confused4: :confused4: Monza padem reszta kiera .

Myślę że troszke treningu i Monze można śmiało na padzie cyknąc na srebro ale reszta to oooo

Opublikowano

Dodałem info do głównego wątku o GT5 gdzie dyskutujemy o grze, tutaj tylko ustawiamy się On-Line :wink4:

Opublikowano

jakieś granko wieczorkiem ???????? :cool1:

Opublikowano

jakieś granko wieczorkiem ???????? :cool1:

Ja jadę na spota i nie wiem kiedy wrócę tak więc nic nie obiecuję :gwizdanie:

Opublikowano

ok

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

Dzięki jeszcze raz :notworthy:

Wandej jesteś na liście:decayed:

Opublikowano

Dzięki jeszcze raz :notworthy:

Wandej jesteś na liście:decayed:

Dzieks:wink: Wieczorkiem okolo 23 w tym tygodniu bede dostepny ale widze ze laik jestem przy was :bag:

Opublikowano

Możemy w któryś dzień wieczorem w tygodniu zasiąść i się pojeździ parę kółek tak na test:kox:

Opublikowano
Możemy w któryś dzień wieczorem w tygodniu zasiąść i się pojeździ parę kółek tak na test:kox:

Jestem za :good: A jest Spa w grze w sieci?? za***isty tor:kox: Minolta 88C i do przodu:kox:

Opublikowano

Jestem za :good: A jest Spa w grze w sieci?? za***isty tor:kox: Minolta 88C i do przodu:kox:

Właśnie nie ma w grze jest jako dodatek:kwasny:

Muszę w końcu zapodać tą zdrapkę czy jakoś się to zwie i kupić ten tor:facepalm:

Fakt, jest za***isty:kox:, na początku jak się pojawił wystarczyło że ktoś tylko miał kupioną tą trasę i wystarczyło się dołączyć i można było śmigać, a od jakiegoś czasu zagrali w uja i system rozpoznaje czy masz wykupioną czy nie i Cię nie "puszcza" do gry :thumbdown:

Opublikowano

jetem za popykaniem wieczorkiem :wink: