dzwonek Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Witam mam taką małą wizję na moją A4. Planuję zrobić jej przednie lampy w stylu us czyli postojówki w miejsce kierunków. Do tego jakieś delikatne wstawki krzyża maltańskiego, mały areograf na pokrywie silnika. I obowiązkowo gleba ok -40mm. Co o tym myślicie? Jak to będzie wyglądać? Wiem że wizja jest trochę dziwna bo to łaczenie USA style z German Style ale wg mnie delikatne zmiany mogą być fajne.
Kowi87 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Byłeś kiedyś w dziale Moja A4? sprawdzaleś poradniki w dziale warsztat?? Nic tu odkrywczego
karol24 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 czikita to zły pomysł avant Kowiego to dużo lepszy przykład modów, czikita to klasa sama w sobie
tomekhxc Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 dobry pomysl z lampami usa tylko dawniej policja za to dowod brala a teraz to nie wiem moze sie przepisy zmienily , mod sie robi tak ze rozklejasz lampy demontujesz postojowki kabelki od postojowek wlutowujesz do kierunkow i musisz kupic zarowki do kier dwu wluknowe mod gotowy
talib1990 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 nie trzeba nic rozklejać lamp, wystarczy dać dodatkowy plus do obrysu... ja mam tak podpięte i włącznikiem halogenów przód włączam obrysy
deal Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 moze sie podepne pod temat wiecie moze czy mozna kupic pomaranczowe kierunki do lamp przedliftowych nie chodzi mi o usa tylko takie jak np w Passatach b5 wychodzily i jak to wyglada ?
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 nie widziałem nigdy czegos takiego wiec pewnie nie mozna
Rekomendowane odpowiedzi