Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1992 Ur-S4 2.2 20vT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cos ma nadlubane juz pod maska czy seria ? Dla mnie fajna sprawa to prawdziwe auto a nie PCet naszpikowany elektronika.Takich samochodow sie juz nie robi , ja za takimi troche tesknie

Też jestem tego zdania, to ma być klasyk który zadup^a, nie naszpikowany elektroniką, po prostu czysty fan i tyle:wink:

Część osób które na co dzień się wożą wypasami nie rozumieją widocznie po co się kupuje stare auto z "duszą" które ma potencjał i ma sprawiać przyjemność z jazdy. Wiadomo że Makki jak wsiadł do tej S4 i zobaczył archaiczny środek to pomyślał WTF:grin: w porównaniu ze swoją B8 ale też dobrze wie że nie patrzymy na luksus w takim aucie tylko tak jak wcześniej napisałem, na radość z jazdy :wink4:

Wiem ile daje radochy takie auto po tym jak się przejechałem Sokolnh'a czerwoną B2 po swapie na 4.2l V8 i klatką w środku :kox:

Opublikowano
A co może być nie teges, myślałem, że 27 tys km jest ok w takim aucie. Masz na myśli zawalone kolektory czy coś jeszcze.

przebieg przebiegiem a lata latami.Jest masa rzeczy ktora kleka przez wiek a nie przebieg.

Też jestem tego zdania, to ma być klasyk który zadup^a, nie naszpikowany elektroniką, po prostu czysty fan i tyle:wink:

Część osób które na co dzień się wożą wypasami nie rozumieją widocznie po co się kupuje stare auto z "duszą" które ma potencjał i ma sprawiać przyjemność z jazdy.

dokladnie o to biega

Opublikowano
no prawie jak RS6 :decayed:

yyy mi się nie podoba - jakas taka styrana i z zewnatrz nie moj klimat....

musialbym sporo czasu i $ w nia wlozyc zeby sie w niej dobrze czuc :kwasny:

jak juz chciales coc tanszego i starszego to trzeba bylo to wziasc Audi RS6, 2002r., 4172cm3, 450 KM - otomoto.pl

auto jak swieze bez zbednego festynu a nie mniejsza "klasyka" jak to S4

Ten RS6 co podałeś to SZOK :slina: nic tylko brać i kołdrą przykryć taki rodzynek :slina:

nie kupilbym RS6 z takim przebiegiem... pewnie na start trzeba zainwestowac wiadro zlotowek :kwasny:

A co może być nie teges, myślałem, że 27 tys km jest ok w takim aucie. Masz na myśli zawalone kolektory czy coś jeszcze.

wszystko po kolei, osprzet = elementy gumowe, zawieszenie etc.

Nikolas kupil RS6 po rocznym postoju i zainwestowal majatek zeby wrocilo do serii, wiec takie 27000km przez 10 lat, to jest jak wyrok dla auta.

Opublikowano

Wszystko zależy gdzie stało i w jakich warunkach no i czy odpalane systematycznie. Po fotach widać, że właściciel raczej majętny, więc nie sądzę, że stało gdzieś zaniedbane. Wnętrze bardzo zadbane, pewnie jeszcze pachnie nowością. Ciekawe jak właściciel zadbał o nie.

Opublikowano
Wszystko zależy gdzie stało i w jakich warunkach no i czy odpalane systematycznie. Po fotach widać, że właściciel raczej majętny, więc nie sądzę, że stało gdzieś zaniedbane. Wnętrze bardzo zadbane, pewnie jeszcze pachnie nowością. Ciekawe jak właściciel zadbał o nie.

a powiem ci ze to czasem zdradliwe i nic nie mowi.Zna ludzi spiacych na pieniadzach majacych samochody po piecet K i serwisuja je w stodole Henia i tna na wszystkim czym sie da.Tak pewnie zoaszczedzili te miliony :facepalm:

Opublikowano

a powiem ci ze to czasem zdradliwe i nic nie mowi.Zna ludzi spiacych na pieniadzach majacych samochody po piecet K i serwisuja je w stodole Henia i tna na wszystkim czym sie da.Tak pewnie zoaszczedzili te miliony :facepalm:

Oczywiście, ale są też świadomi właściciele, którzy mają sztuki np z 56 roku, które wyglądają jakby dopiero co z fabryki wyjechały. Ten RS przynajmniej na fotach wygląda na zadbany egzemplarz.

Opublikowano

Pany po co to OT wątek jest o S4 a nie RS6 C5... :whistling::wink:

Opublikowano
Pany po co to OT wątek jest o S4 a nie RS6 C5... :whistling::wink:

Bo widocznie ten RS wywoluje wieksze emocje i wzbudza większe zainteresowanie niż Sa

;-)

Opublikowano
  • Autor

Jak bedzie RS6 to bedzie i watek. Wieczorem/jutro pojawi sie kolejny watek z moja nowa super fura :facepalm:

A we wtorek jak bedzie czas to kolejny watek..

Do tematu RS6 podchodze lajtowo gdyz musi to byc auto przynajmniej w 90% takie jak chce. A juz wiem ze ten w Myslenicach taki nie jest, ale pojade i tak go zobaczyc i sprawdzic..

:wink:

Opublikowano
juz wiem ze ten w Myslenicach taki nie jest

a dlaczego?

Opublikowano
Narazie jezdze tym czyms bo S4 jest brudne :P

To Ty sie wez prosze za robote.... Może Ci pozyczyc troche fantow do ogarniecia fury? :polew:

Opublikowano
  • Autor

Turdzi: ostatnio zaplacilem 5000NOK. wiec teraz juz delikatniej jezdze :)

pawel1380: Ten typ tak ma podobno jak za duzo grzebane :P

---------- Post dopisany 05-06-2012 at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2012 at 23:53 ----------

Maly update z S4 to wpakowanie na szybko skrzyni 6 biegowej z S2.

Jade wlasnie zobaczyc co dalo sie osiagnac i jak jezdzi :wink:

Reszta bedzie w PL, narazie stabilne 1,45bara jest, hamulce delikatnie mowiac slabe a S4 ma bardzo ciezki nosek wiec mozecie sobie wyobrazic co sie dzieje jak przychamowuje przed zakretami :naughty:

EVO oddane i A4 wrocilo do domu bo Noras myslal ze trafil na goscia co pierwszy raz w zyciu auto sprzedawal. OMG, co za cwaniaki no:facepalm:

Opublikowano
a4 wrocilo do domu bo noras myslal ze trafil na goscia co pierwszy raz w zyciu auto sprzedawal. Omg, co za cwaniaki no:facepalm:

ocb?

Opublikowano
  • Autor

Dluga historia, ale pieniedzy wczoraj nie dostalem za A4 wiec o 1 w nocy odebralem niby wlascicielowi samochod..

Dobrze ze mam super kontakt z moim bankiem to mi powiedzieli o co biega.

W skrocie, EVO mialo isc za A4 z DUZA doplata dla mnie. Co sie nie stalo, wiec odebralem gosciowi w nocy auto i dostal spowrotem swoje super EVO :grin:

Opublikowano

ale s4 dalej masz? makki mam zestawy z porshe 6-tlokow/rs6 c5 8 tlokow/rs4 b7 jakbys chcial na przod napewno hebel sie poprawi

Opublikowano

Lo matko.... :-/

Opublikowano
Dluga historia, ale pieniedzy wczoraj nie dostalem za A4 wiec o 1 w nocy odebralem niby wlascicielowi samochod..

Dobrze ze mam super kontakt z moim bankiem to mi powiedzieli o co biega.

W skrocie, EVO mialo isc za A4 z DUZA doplata dla mnie. Co sie nie stalo, wiec odebralem gosciowi w nocy auto i dostal spowrotem swoje super EVO :grin:

Kupiles S4 a jeszcze EVO brales w rozliczeniu ? pisales ze potrzebna ci kasa na nieruchomosc , straszne jakies kombinacje ale

widac bog nad toba czuwa , bo EVO to strasznie ciezki temat do rozpiecia sie potem w NO , a dodtkowo 8 emka to najbardziej kijowe EVO.