krisjaworski Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 jak w tytule, koledzy jakie radio kupic zeby nic nie przerabiac jezeli to jest mozliwe!? szukam czego z mp3 bo juz mam dosyc ciaglego nagrywania plyt,z gory dzieki za odp, pzdr4all
krisjaworski Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 dzieki.super odpowiedz.wlasnie tego potrzebowalem
MAGIC87 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nie da sie przejsc z 1 DIN na 2 DIN bez zmiany klimatronika i koszyka. +/- 400 zł musisz wydac
krisjaworski Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 dzieki, u mnie to wyglada jakby to bylo proste pod panelem klimy mam przestrzen i myslalem ze moge wyciagnac schowek i obnizyc panel i robi sie miejsce na 2 din, ale w takim razie nie chce mi sie kombinowac, dzieki za odpowiedz,pzdr
jarek_ns Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jak nie chcesz sobie życia utrudniać to zamontuj w schowku emulator zmieniarki i twoje radio domyślam się że concert cd lub chorus II będzie odtwarzało mp3. O emulatorach było już wiele razy pisane na forum.
RS Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Może daj zdjęcie tego jak to u ciebie wygląda- bo jeżeli jest tak jak podejrzewam jak napisałeś w 5 poście, to może rzeczywiście nie ma problemu u ciebie. Niestety- z pierwszego postu nie wynikało to a ja nie jestem wróżką.
jarek_ns Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jak chcesz 2din to musisz zmienić kosz na 2din. Dociąć lub wymienić klimatronik i przyciąć tunel. Przy zmianie klimatronika na 2din musisz jeszcze zmienić popielniczkę.
krisjaworski Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 wyleczylem sie z pomyslu:), dziekuje bardzo za odpowiedzi ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- pomysl z emulatorem mi sie bardziej podoba,jeszcze raz dzieki
domin79 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jak chcesz 2din to musisz zmienić kosz na 2din. Dociąć lub wymienić klimatronik i przyciąć tunel. Przy zmianie klimatronika na 2din musisz jeszcze zmienić popielniczkę. wcale nie musi zmieniać popielniczki:wink:
Rekomendowane odpowiedzi