reco Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 Przyszła pora na prezentacje mojej furki: Audi A4 1.8 20V 125 KM Wyposażenie: Climatronic, wspomaganie kier, ABS, elektryczne szyby, elektryczne lusterka, dwie poduszki powietrzne, komputer, tylne lampy lexus, przednie soczewki oraz kierunki, felgi RONAL niestety bez dekielków
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 fajna, czarna A4.... Ale te lampy tylne bym wyrzucił. :mrgreen:
Gość rob Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 ładny wózek, zmień sobie jeszcze kierunki
Gość Michał Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 Ale te lampy tylne bym wyrzucił. Dokładnie, załóż takie po lifcie,najlepiej po '99r bo autko masz ładne a te ala lexus tylko je szpecą
Gość Tomboy Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 a te ala lexus tylko je szpecą masz racje
mrog Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 Ładne auto, tylko te lampy tylnie jakoś mi nie grają lepsze są seryjne (to moje zdanie - nie musisz się z nim zgadzać). Miłej jazdy.
Gość zdeniu Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 moja osobista opinia :mrgreen: do zmiany tylne lampy, koła i boczne kierunki poza tym piękna niunia
wiki Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 lampy na te po drugim lifcie kierunki na błotnikach zmień na cleary i będzie super choć już jest zajefajne, te reflektory mnie ciekawia też bym takie chciał tylko skad i za ile ciekawe no bo bez rezania sie obedzie bo to nie zespolone :???:
Rembi Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Ogólnie ładna, tyle te lexusy zmieniaj je jak najszybciej
reco Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Opublikowano 13 Listopada 2006 Ogólnie ładna, tyle te lexusy zmieniaj je jak najszybciej A mnie jakoś się te lexy podobają..... Macie racje co do bocznych kierunków, koniecznie klary. Oprócz klarów w planach mam chromowane ramki do tablicy rejestracyjnej i lusterka in.pro. A tak poza tym to Audi naprawde fajne autko. Pozdrawiam!
dirty8 Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 fajne autko , posluchaj sie chlopakow i zmien te lampki z tylu , ja je wezme .... mi sie podobaja :mrgreen:
Szewczenko7 Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 ogolnie ladne autko ale lampy zmien bedzie zarabiscie
adadur Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 lampy rzecz gustu ... ale brak dekielków to lipa ... postaraj się je dorobić i będzie cacy
Rekomendowane odpowiedzi