grzesiek646 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Teraz tak patrze ze u Ciebie ladna sciemka szyb by pasowala Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MAT1000 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 Jakoś do szyb nie mogę się przekonać.To teraz trzeba trochę samozaparcia i założyć do auta. Będzie kolejne fejkowe S4
instruktor83 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Ta dokładka jest z s4? Ile dales? Ja zbieram graty do dwururki,i teraz rozgladam sie za dokladka s line na dwierurki
MAT1000 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 Ta dokładka jest z s4? Ile dales? Ja zbieram graty do dwururki,i teraz rozgladam sie za dokladka s line na dwierurki Kupiona w zestawie z wydechem, podobno w Niemczech na magazynie została już tylko jedna. Jak założę i będę zadowolony z efektu końcowego to moja dwururka będzie do sprzedania razem z dokładką w LZ9Y, tylko nie wiem kiedy to przełożę.
tomekhxc Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 sam sie szarpałem na te tłumiki ale za pózno było już
MAT1000 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 Chwila brzydkiej pogody na urlopie, to można było pogrzebać w aucie i trochę popracować nad mechaniką.Wymieniłem komplet poduszek pod silnikiem, a teraz czekam na słońce i może w końcu korbotronik wyrzucę.
Radex121 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Ładnie działasz Powiedz mi jak ci sie sprawuje ten fotelik dla dzieciaczka ? Tez chce kupić tego recaro i sie zastanawiam czy jest wart swojej ceny
MAT1000 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 Mała ma już prawie 3latka i fotelik bez uszkodzeń przetrwał. Osobiście mogę polecić jak dziecko już dobrze siedzi, bo mocno nie da się go położyć. Ostatnia wyprawa ponad 300km i nie było marudzenia. Ja patrzyłem by fotelik miał też dobrą ochronę boczną, w miarę ciasno przy głowie i wysokie boki.
Radex121 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 No i super dzięki wielkie Powodzenia w dalszych moda
tomekxp2 Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Chwila brzydkiej pogody na urlopie, to można było pogrzebać w aucie i trochę popracować nad mechaniką. Wymieniłem komplet poduszek pod silnikiem, a teraz czekam na słońce i może w końcu korbotronik wyrzucę. Witam, ile kolega dał za poduchy pod silnik ?
MAT1000 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 Poszło PW Tomek.Ostatnio się wziąłem i wpadło:- samopoziomowanie bixów- elektryka tylnych szyb- pakiet światło boczków: podświetlane klamki, lampki czerwone i białe- podświetlenie pod nogamiJeszcze ledy dokupić do tego i będzie miodnie
niestandardowy Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 No trochę ostatnio na graty wydales
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Poszło PW Tomek. Ostatnio się wziąłem i wpadło: - samopoziomowanie bixów - elektryka tylnych szyb - pakiet światło boczków: podświetlane klamki, lampki czerwone i białe - podświetlenie pod nogami Jeszcze ledy dokupić do tego i będzie miodnie Jest GIT, znaczek w czarnym połysku czy macie?
mariuszbielsko Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Siemka wszystkim samochud prezetuje się super pewnie dozo ludzi zwraca uwagę na twoją b7 naprawdę dobra robota pozdrawiam
PJ3 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Nieźle....! Już to pisałem, ale autko jest miodzio ( widziałem na żywo w Wwie ). Przy okazji: lampy czarne działają -> dzięki MAT za transakcję Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi