Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarno-czarny avant (pakiet S4, 9Jx19 ET33 VW savannah, carbon S4, recaro, hamulce 345/288)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie wygląda :D u mnie flock leży tez od dłuższego czasu tylko brak czasu żeby obkleić dekory ;/

:wink:

Opublikowano
Fotki poniżej. Też uważam że mogły by być ciemniejsze, tak jak na przednich drzwiach (pierwsze foto).

Popiołkę zrobiłem, bo miałem luzem, ale czarna by chyba lepiej pasowała.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58be49055dce.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff3d9e0fac33.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8efc9f51fa65.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2c62c81dce4.jpg

Nie jest źle. :wink4: Co do koloru to tak jak mówisz może lepiej byłoby jakby było ciemniejsze delikatnie ale teraz jest do przejścia. :good: Jak z utrzymaniem czystości na tym (szczególnie chodzi mi mi o miejsce przy popielniczce i gałce)?
Opublikowano
  • Autor

Szczoteczka albo odkurzacz ładnie zdejmuje brud.

Opublikowano

Dla mnie ok, chociaż nie do końca jestem przekonany do popielniczki i ramki.

Ciemno-bordowy lakier w połysku byłby mistrzem :naughty:

Opublikowano

Ciemno-bordowy lakier w połysku byłby mistrzem :naughty:

Może niedługo będzie Ci dane zobaczyć :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Powoli kompletuje 1NK :wink:

72604312a2fc.jpg

Opublikowano

Jak u mnie z kolorem nie wypali :grin: to też chyba będę musiał się za takim kompletem rozglądać. Po carbonie chyba najładniejsze dekory :wink: Tylko trafić naprawdę zadbany komplet, ciężka sprawa.

Opublikowano
  • Autor

Niestety, najgorzej obrywa dekor drzwi kierowcy (od pasów) i przednia popiołka z ramką biegów :kwasny:

Te mam od Wojtka i tylko ten kierowcy ma nieliczne dołki od pasa, ale to standard.

Opublikowano

No ramkę i popiołkę bez żadnej ryski to chyba tylko w ASO :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jednak na żywca prezentuje się znacznie lepiej... :P

osobiście przetestowałem, że nie da się na zdjęciu uchwycić właściwego odcienia :]

Opublikowano
  • Autor

Relingi zostają czarne, bo jak zmieniać to i ramki wokół szyb. Dojdzie jeszcze ramka grilla na czarno.

---------- Post dopisany 23-03-2013 at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2013 at 19:02 ----------

Pierwsza zabawa elektryką zakończona sukcesem, wyrezałem diodę ambiente w lampce :decayed:

I zestaw na lato poskładany, WIOSNO CZEKAM !!! :banan:

73789b9121af.jpg

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Jaką opone założyłeś?

Opublikowano
  • Autor

225/40/18 Goodyear F1 Asymmetric 2

Opublikowano
225/40/18 Goodyear F1 Asymmetric 2

To są opony runflat? Bo wystają trochę po za obrys felgi :wink:. Kupiłem Continentale runflaty i pierwszy raz będę jeździł na takim wynalazku, podobno jest twardziej, ale jak to zawsze jest coś za coś :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie, są normalne :decayed:

Oglądałem continentale Contisportcontact 5 i były węższe, i z mniejszym rantem ochronnym. Uniroyale też mało osłaniały felgę, te mają po prostu taki "większy" rant ochronny i są trochę szersze jak na 225. Na runflaty chyba przy takim profilu bym się nie zdecydował.

A tak siedział Uniroyal Rainsport 2:

18de63976161.jpg

Opublikowano
Nie, są normalne :decayed:

Oglądałem continentale Contisportcontact 5 i były węższe, i z mniejszym rantem ochronnym. Uniroyale też mało osłaniały felgę, te mają po prostu taki "większy" rant ochronny i są trochę szersze jak na 225. Na runflaty chyba przy takim profilu bym się nie zdecydował.

A tak siedział Uniroyal Rainsport 2:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18de63976161.jpg

Właśnie ja wziąłem Contnetale 5 225/45/R17, bo zasugerowałem się opiniami ADAC na niemieckiej stronce, strasznie chwalą tą opone, a jak będzie to się zobaczy :wink:. Chociaż w sumie teraz to owinąłbym izolatką opony z 5 razy i tak by lepiej kleiły niż poprzednie chończyki co miałem :facepalm:. Człowiek chciał przyoszczędzić, dałem 1k za 4 opony i prowadzenie, hamowanie, trzymanie w zakrętach fatalne, a po deszczu to już w ogóle :thumbdown:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mi się udało wyrwać Goodyear'y z DOT 4011 w przystępnej cenie, drugie w testach po Conti :wink: . Czekam by sprawdzić osobiście czy warte były zainteresowania, ale coś dziwne mżawki wiosenne padają, jakieś takie białe :facepalm:

Kolejny krok do przodu z elektryki (tej prostszej):

Zamontowany wyłącznik dezaktywacji poduszki AirBag OFF:

6612302251ca.jpg

Opublikowano
:good: Sam kiedys o tym myślałem i graty chyba gdzieś jeszcze leżą... :whistling: