Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z mocą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem odcina mi moc z komputera sa takie błedy

111.jpg

<br /><br />

dodam ze jest po chipie i juz pół roku jezdze i nic sie nie działo

Opublikowano

Sprawdź kostkę przy przepływce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

blad przeladowania zrob logi dyn

Opublikowano

Może ci przeładowywać turbina zrób logi dynamiczne grupy 011

Opublikowano

Jaki masz program? bo po zdjęciu wygląda mi to na polskiego vaga.

Jak tak to nic nie zrobisz. W dziale diagnostyka jest opisane wszystko na przykładzie VAG-COMa lub VCDSa

Opublikowano

Spokojnie możesz podjechać tylko czy jest sens to jest ponad 100km. Jedź na spota w swojej okolicy i na pewno ktoś ci zrobi a nie będziesz musiał gonić auta tak daleko. Jak nie znajdziesz to pisz.

Opublikowano

Panowie mam taka dziwne wrazenie ze na zimnym silniku jest lepsze przyspieszenie na mniejszych biegach "1,2,3" niz na rozgrzanym silniku , czy jest to cos mozliwego i co moze byc tego przyczyna , czy po prostu jestem juz przewrazliwiony :kox:

Opublikowano

Tez mam takie wrazenie mari000, nie wiem czy to normalne, czy to wina mojej przeladowujacej turbiny

Opublikowano

Witam mam to samo po wymianie końcówek na nowe, czyszczenie turbo co 2 miesiące mi się już znudziło i co najdziwniejsze nie zawsze odcina. po czyszczeniu zaworu n75 było dobrze 2 miesiące i znów wróciło może ktoś sobie z tym już poradził. Wczoraj tj 08-09-2012 wymieniłem zawór N75 na nowy na razie wszystko ok ( zauważalna troszkę mniejsza moc na końcu) lecz nic nie odcina pojeżdżę z miesiąc i powiem czy wszystko ok.

Opublikowano

Miałem podobny problem borykałem sie z nim około dwuch miechów puki niezrobilem loginu okazało sie ze padły dwa wtryski pierwszy i czwarty kupilem uzywki po załozeni ich autko wruciło na swój tor wruciła moc pozdrawiam