Opublikowano 6 Lutego 201313 l panowie jeśli chodzi o boczek kierowcy, to trzeba: "- zespół przełączników dla drzwi kierowcy - panel mocujący dla w/w zespołu przełączników" to chodzi o sam panel z przyciskami rozumiem. więc mam kupić panel na 4x el szyby i do tego komplet przycisków, czy lepiej kupić używany cały "podłokietnik" z 4xel szyby? bo widziałem na allegro nowe panele-zamienniki, ale niewiem jak ich jakośc.
Opublikowano 6 Lutego 201313 l Autor panowie jeśli chodzi o boczek kierowcy, to trzeba:"- zespół przełączników dla drzwi kierowcy - panel mocujący dla w/w zespołu przełączników" to chodzi o sam panel z przyciskami rozumiem. więc mam kupić panel na 4x el szyby i do tego komplet przycisków, czy lepiej kupić używany cały "podłokietnik" z 4xel szyby? bo widziałem na allegro nowe panele-zamienniki, ale niewiem jak ich jakośc. - zespół przełączników to 4 przyciski sterujące szybami - panel mocujący to plastik w który włożone są w/w przełączniki
Opublikowano 9 Lutego 201313 l w końcu dorawałem boczki w moim kolorze teraz wiązki i przelacznik do przodu i działam...myślałem ze bedzie trudniej ale jak zwykle jest DIY by Bart-s
Opublikowano 9 Lutego 201313 l Autor w końcu dorawałem boczki w moim kolorze teraz wiązki i przelacznik do przodu i działam...myślałem ze bedzie trudniej ale jak zwykle jest DIY by Bart-s No to Arti :ad::ad::ad:
Opublikowano 11 Lutego 201313 l Bart-s co mi powiesz na to: ale dwójki nie mogę "zasejwować" a z tego co pisze w liscie modułów to koncówka AD ma możliwość elektrycznych szyb z tyłu
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Autor Bart-s co mi powiesz na to:http://s17.postimage.org/x245x8bof/bez_tytu_u.png ale dwójki nie mogę "zasejwować" a z tego co pisze w liscie modułów to koncówka AD ma możliwość elektrycznych szyb z tyłu "2"-ka to elektryka z pakietem oświetleniowym a pakietu moduł AD nie obsługuje. Spróbuj zapisać "0".
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Bart-s co mi powiesz na to:http://s17.postimage.org/x245x8bof/bez_tytu_u.png ale dwójki nie mogę "zasejwować" a z tego co pisze w liscie modułów to koncówka AD ma możliwość elektrycznych szyb z tyłu "2"-ka to elektryka z pakietem oświetleniowym a pakietu moduł AD nie obsługuje. Spróbuj zapisać "0". 0 da rade zapisać i 1 też ale 2 nie wchodzi to szybki mi obsłuży??
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Autor Bart-s co mi powiesz na to:http://s17.postimage.org/x245x8bof/bez_tytu_u.png ale dwójki nie mogę "zasejwować" a z tego co pisze w liscie modułów to koncówka AD ma możliwość elektrycznych szyb z tyłu "2"-ka to elektryka z pakietem oświetleniowym a pakietu moduł AD nie obsługuje. Spróbuj zapisać "0". 0 da rade zapisać i 1 też ale 2 nie wchodzi to szybki mi obsłuży?? Tak. "0" to elektryka z tyłu a "1" to korby - 2 i 3 Ci nie wejdzie bo ta wersja MK nie obsługuje pakietu oświetlenia nóg.
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Bart-s co mi powiesz na to:http://s17.postimage.org/x245x8bof/bez_tytu_u.png ale dwójki nie mogę "zasejwować" a z tego co pisze w liscie modułów to koncówka AD ma możliwość elektrycznych szyb z tyłu "2"-ka to elektryka z pakietem oświetleniowym a pakietu moduł AD nie obsługuje. Spróbuj zapisać "0". 0 da rade zapisać i 1 też ale 2 nie wchodzi to szybki mi obsłuży?? Tak. "0" to elektryka z tyłu a "1" to korby - 2 i 3 Ci nie wejdzie bo ta wersja MK nie obsługuje pakietu oświetlenia nóg. oświetlenie nóg mam już od dawna więc to spoko...ważne, że mi szybki obsłuży...to teraz jeszcze tylko wiązki i już bedzie komplet...Bartek nie masz czasem takowej albo namiaru jakiegoś
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Autor Bart-s co mi powiesz na to:http://s17.postimage.org/x245x8bof/bez_tytu_u.png ale dwójki nie mogę "zasejwować" a z tego co pisze w liscie modułów to koncówka AD ma możliwość elektrycznych szyb z tyłu "2"-ka to elektryka z pakietem oświetleniowym a pakietu moduł AD nie obsługuje. Spróbuj zapisać "0". 0 da rade zapisać i 1 też ale 2 nie wchodzi to szybki mi obsłuży?? Tak. "0" to elektryka z tyłu a "1" to korby - 2 i 3 Ci nie wejdzie bo ta wersja MK nie obsługuje pakietu oświetlenia nóg. oświetlenie nóg mam już od dawna więc to spoko...ważne, że mi szybki obsłuży...to teraz jeszcze tylko wiązki i już bedzie komplet...Bartek nie masz czasem takowej albo namiaru jakiegoś Niestety nie mam nic - szukaj na allegro, jest tego pełno. Numery wiązki masz podane w pierwszym poście.
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Panowie pytanie odnośnie tych wiązek... "8E0 971 693 B - wiązka tapicerki drzwi dla korb 8E0 971 693 F - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (do 30.06.2002) 8E0 971 693 L - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (od 01.07.2002)" Są to wiązki od pakietu oświetlenie? Tzn. tych lampek w drzwiach... Jeśli dobrze myślę, to czy można wiązkę z wersji dla korb wykorzystać (ewentualnie przerobić) przy robieniu elektrycznych szyb z tyłu? Czy jest to niemożliwe i muszę kupić wiązkę z końcówką np. "F" ?
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Autor Panowie pytanie odnośnie tych wiązek..."8E0 971 693 B - wiązka tapicerki drzwi dla korb 8E0 971 693 F - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (do 30.06.2002) 8E0 971 693 L - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (od 01.07.2002)" Są to wiązki od pakietu oświetlenie? Tzn. tych lampek w drzwiach... Jeśli dobrze myślę, to czy można wiązkę z wersji dla korb wykorzystać (ewentualnie przerobić) przy robieniu elektrycznych szyb z tyłu? Czy jest to niemożliwe i muszę kupić wiązkę z końcówką np. "F" ? Można przerobić - potrzebna 4-pinowa wtyczka i gniazdo (łącznik dodatkowego oświetlenia w wiązce tylnej tapicerki). Najlepiej jednak poszukać odpowiedniej wiązki na allegro - jest tego pełno (wyjdzie taniej niż dorabianie).
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Panowie pytanie odnośnie tych wiązek..."8E0 971 693 B - wiązka tapicerki drzwi dla korb 8E0 971 693 F - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (do 30.06.2002) 8E0 971 693 L - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (od 01.07.2002)" Są to wiązki od pakietu oświetlenie? Tzn. tych lampek w drzwiach... Jeśli dobrze myślę, to czy można wiązkę z wersji dla korb wykorzystać (ewentualnie przerobić) przy robieniu elektrycznych szyb z tyłu? Czy jest to niemożliwe i muszę kupić wiązkę z końcówką np. "F" ? Można przerobić - potrzebna 4-pinowa wtyczka i gniazdo (łącznik dodatkowego oświetlenia w wiązce tylnej tapicerki). Najlepiej jednak poszukać odpowiedniej wiązki na allegro - jest tego pełno (wyjdzie taniej niż dorabianie). Bartek ja szukałem i nawet paru obdzwoniłem i powiem Ci, że lipa
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Autor Panowie pytanie odnośnie tych wiązek..."8E0 971 693 B - wiązka tapicerki drzwi dla korb 8E0 971 693 F - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (do 30.06.2002) 8E0 971 693 L - wiązka tapicerki drzwi dla elektrycznych szyb (od 01.07.2002)" Są to wiązki od pakietu oświetlenie? Tzn. tych lampek w drzwiach... Jeśli dobrze myślę, to czy można wiązkę z wersji dla korb wykorzystać (ewentualnie przerobić) przy robieniu elektrycznych szyb z tyłu? Czy jest to niemożliwe i muszę kupić wiązkę z końcówką np. "F" ? Można przerobić - potrzebna 4-pinowa wtyczka i gniazdo (łącznik dodatkowego oświetlenia w wiązce tylnej tapicerki). Najlepiej jednak poszukać odpowiedniej wiązki na allegro - jest tego pełno (wyjdzie taniej niż dorabianie). Bartek ja szukałem i nawet paru obdzwoniłem i powiem Ci, że lipa Po numerach raczej nie znajdziesz - ja szukałem na fotkach odpowiednich wtyczek...
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Mam w rekach 8E0 971 693 F i jest pod pelny pakiet - lampki i klamka z 01.04.02
Opublikowano 12 Marca 201313 l Sorki za glupie pytanie ale czy jak podlacze wiazki po pelna elektryke do slupka b i cala instalacje w drzwiach to czy same elektr. szyby bedzia dzialaly....? nie mam jeszcze przelacznika do drzwi kierowcy x4 bo do anglika ciezko znalezc i dlatego nie bede jeszcze rezal instalacji miedzy slupkami A do B...
Opublikowano 12 Marca 201313 l wiec poczekam na przelacznik i wtedy podepne tak ajk trzeba.... dzieki...
Opublikowano 12 Marca 201313 l wiec poczekam na przelacznik i wtedy podepne tak ajk trzeba.... dzieki... Przełączniki są takie same jak w wersji europejskiej, tylko rączka jest inna. Jeżeli chcesz to mogę poszukać rączki na 4 przyciski do anglika, bo powinienem mięć gdzieś w garażu.