Pretor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mam prośbę o ocenę logów przed chipowaniem. Statyczne: Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 007 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 018 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Dynamiczne i BS: Grupy: 003,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011,011,011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Dodam tyko, że zmienna geometria chodzi płynnie, sprawdzałem ręką. Termostat wymienię bo jest trochę za niska temperatura. Gaz wciskałem oczywiście od razu do końca, a w 011 widać (tak mi się wydaje) jak bym wciskał go powoli. Ogólnie auto wydaje mi się trochę słabe, czasami bardziej dynamicznie przyśpiesza a czasami słabo. Z góry dziękuję za wszystkie uwagi.
pakotomasz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja tu też nie widzę jakiś większych problemów:wink: Z termostatem też nie wydaje mi się, żeby była tragedia, ale może ktoś ma jakieś inne zdanie?
Rekomendowane odpowiedzi