jozek726 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 225/40/18. ok, dzięki ---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Józek będę szczery- strasz mnie nie wk***ia to Twoje recaro :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Srodki mamy idento Zacne fotki Wysłane z mojego MT11i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Łukasz, a nie chcesz czasami Flatów do niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Józek będę szczery- strasz mnie nie wk***ia to Twoje recaro :decayed::decayed: przepraszam Łukasz, a nie chcesz czasami Flatów do niej? nie, nie chce, a co autko sprzedałeś bez kół ? ja w sumie to kupiłem właśnie felgi ale jak założę na auto to się pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Oznaczyłem jako sprzedane, ale jest nadal w "moim" posiadaniu, na razie dałem ją żonie, jak jej kupię a3, to wtedy odzyskam a4 ale felgi na nowy sezon wpadną inne, prawdopodobnie z nowej S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 osobiście nie chciałbym zakładać na auto czegoś co już miałem(wzór), to dobrze ze zostaje, bo sprzedać za bezcen to bezsensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zainteresowanie autem było, no ale niektórym nie wytłumaczysz, że cena jest adekwatna do tego, co się ma... Koniec OT, kiedy RNS-E wsadzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Chciałbym wsadzić już RNS-E led (nowsze,droższe niestety:kwasny: ) myślę że w tym roku raczej nie zdążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja się cieszę, że i tak w dobrych pieniądzach złapałem swoje z a6c5... Zauważ, że jest kupę droższe, niż z panelem do a4b6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 szczerze to nawet nie zwróciłem na to uwagi ale wszystko możliwe trochę pracy mam przy tym aucie jeszcze ale jak go zrobię tak jak mi się marzy to będę w nim chyba spał z radości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Mnie żona już nie raz z niego na siłę wyciągała... Żebyś widział to holowanie do domu, wprost pod prysznic i potem do łóżka, żebym czasami nie poszedł do "kochanki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 ja tu widze body s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 ja tu widze body s4 będzie s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 ale te stalówki psują efekt tego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 ale te stalówki psują efekt tego auta wiem, już alu prawie kupione to jest zimowy setup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Chciało Ci się tyle ganiać z aparatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Chciało Ci się tyle ganiać z aparatem? wiesz lubię robic fotki, to było tak tylko na szybko i bez szału, nie mam nawet czym robić bo na chwile tylko pożyczyłem aparat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Chciałbym mieć tyle czasu, żeby poganiać z aparatem... Nie wspominam o Gracjanie, ten to cierpi na nadmiar wolnego czasu... ostatnio mył zamek maski, zniszczyło mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi