Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6 AVF] Individual Avant by józek726 :) s-line plus | LZ5F | webasto ---> projekt full opcja:)

jozek726

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Józek będę szczery- strasz mnie nie wk***ia to Twoje recaro :decayed::decayed::decayed::decayed:

przepraszam :embarrassed:

Łukasz, a nie chcesz czasami Flatów do niej? :naughty:

nie, nie chce, a co autko sprzedałeś bez kół ? :wink: ja w sumie to kupiłem właśnie felgi ale jak założę na auto to się pochwale :grin:

Oznaczyłem jako sprzedane, ale jest nadal w "moim" posiadaniu, na razie dałem ją żonie, jak jej kupię a3, to wtedy odzyskam a4 :decayed: ale felgi na nowy sezon wpadną inne, prawdopodobnie z nowej S3 :wink:

osobiście nie chciałbym zakładać na auto czegoś co już miałem(wzór), to dobrze ze zostaje, bo sprzedać za bezcen to bezsensu :whistling:

Zainteresowanie autem było, no ale niektórym nie wytłumaczysz, że cena jest adekwatna do tego, co się ma... Koniec OT, kiedy RNS-E wsadzasz? :kox:

Ja się cieszę, że i tak w dobrych pieniądzach złapałem swoje z a6c5... Zauważ, że jest kupę droższe, niż z panelem do a4b6.

szczerze to nawet nie zwróciłem na to uwagi ale wszystko możliwe :wink: trochę pracy mam przy tym aucie jeszcze ale jak go zrobię tak jak mi się marzy to będę w nim chyba spał z radości :grin:

Mnie żona już nie raz z niego na siłę wyciągała... Żebyś widział to holowanie do domu, wprost pod prysznic i potem do łóżka, żebym czasami nie poszedł do "kochanki" :decayed:

Chciało Ci się tyle ganiać z aparatem? :decayed:

wiesz lubię robic fotki, to było tak tylko na szybko i bez szału, nie mam nawet czym robić bo na chwile tylko pożyczyłem aparat :whistling:

Chciałbym mieć tyle czasu, żeby poganiać z aparatem... Nie wspominam o Gracjanie, ten to cierpi na nadmiar wolnego czasu... :whistling: ostatnio mył zamek maski, zniszczyło mnie to :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...