Aro2007 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Mam pytanie na temat sprzegła w mojej A4 b7 z 2007 roku, silnik 2.0 TDI BPW, 185000 km przebiegu. podczas zmiany biegów wyczuwam silne drania pod nogą. Obiaja się to tylko podczas jazdy i zmiany biegów. Na wolnych obrotach podał schodzi płynnie. Nie szrpie autem jednak przy ruszaniu. Nie wiem czy to może by tyć koniec dwumasa, czy poprostu tak ma?
hager84 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 kolego czy na luzie jak dotykasz pedału sprzęgła też coś drga?
kladi Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 W BPW tak jest, jak tylko poloze noge na pedal to odczuwam drgania, na poczatku myslalem ze dwumasa, ale potem u kilku chandlarzy sprawdzalem i to samo tak ze mysle ze niema sie czym przejmowac! wsiadac i jezdzic
mariuszsal Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja po wymianie sprzęgła i koła dwumasowego na nowe również miałem delikatne drgania pod stopą jak dotknąłem pedału sprzęgła, ten model tak ma
Aro2007 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dzięki. Teraz jestem spokojny:thumbup1:
srb38vx Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ja po wymianie sprzęgła i koła dwumasowego na nowe również miałem delikatne drgania pod stopą jak dotknąłem pedału sprzęgła, ten model tak ma potwierdzam
Rekomendowane odpowiedzi