Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Najlepsze auta do przemytu fajek to ............

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś w nocy pracownicy Urzędu Kontroli Skarbowej w Lublinie zatrzymali na drodze krajowej K19 pod Kockiem audi A6, wypakowane po sufit 15 tys. paczek papierosów LM bez znaków akcyzy.

Według urzędników, zatrzymany kierowca „naraził Skarb Państwa na uszczuplenie podatku akcyzowego na ponad 100 tys. zł”, a na poczet postępowania karno-skarbowego o paserstwo akcyzowe zajęto kierowcy 10 tys. zł i cały tytoń.

3u7k0s6pmfum258zf9yfi6t6mof4sp-org.jpg

To kolejne przechwycenie dużego transportu papierosów w ostatnim czasie. Kilka dni temu funkcjonariusze UKS zatrzymali audi S6 z 17,5 tys. paczek. Wtedy kierowca dysponował sportową odmianą auta i próbował uciec, lecz eskapada szybko skończyła się na przydrożnym drzewie, a tytoń i auto zatrzymali policjanci.

kr4dwxpgrmhpa3o81zozv80li5vqkl-org.jpg

Żródło : kurierlubelski.pl

Opublikowano

to akurat wiadomo nie od dzis :evil: ...

a ze eSki C4 to juz legenda ... :naughty:

Opublikowano

ciekawe do mojego ile by weszło? :mysli:

Opublikowano

Do mojego to nie dużo :(

Gość Trzeniu
Opublikowano

po szybkich przeliczeniach wyszło mi że wyjarałbym tą całą audicę po 4 latach :decayed:

Opublikowano

Ja to bym tego chyba nie chciał jarać... :sick3:

Opublikowano

dobrze że nie palę :polew: ale nie pogniewał bym się na taki prezent :gwizdanie:

Opublikowano

jarko da sie to jarac naprawde smakuja lepiej od ruskich marlboro i tansze. w niemczech od dluzszego czasu poluja na takich drobnych przemytnikow.ale moze byc prawdopodobne ze te auta nie jada w pojedynke. wrazie utrary jednego reszta osiaga cel i w jakims stopniu koszty sie zwracaja. paczka marlboro w niemczech kosztuje 3.80 euro w polsce 7,50zl czyli jakies 2,20 euro w rosji pewnie polowe z naszej ceny albo jeszcze mniej. wiec sprzedajac tutaj po 25 euro sztange mozna na tych rosyjskich troszke zarobic a te lm-y sa naprawde ok. w okresie gdy polske dzielila jeszcze normelna granica z niemcami niedaleko solingen zatrzymano ukrainskie auto do rutynowej kontroli znalezli w nim 350 sztang papierosow. ale jakos musial przejechac dwie granice prawda.

Opublikowano

Tak się składa że próbowałem i Marlboro i L&M. No chyba że na jakąś lipę trafiłem, ale wiem że już nigdy tego do buzi nawet nie wezmę :decayed: Jak się już truć to z klasą :wink4:

Opublikowano

Mogę dostać taki prezent na urodziny :gwizdanie: (chodzi mi o a6 ) bo fajki :sick3: takich nie palę :chytry:

Opublikowano

Mogę dostać taki prezent na urodziny :gwizdanie: (chodzi mi o a6 ) bo fajki :sick3: takich nie palę :chytry:

Jak będziesz grzeczny to na początek od fajek zaczniemy :evil:

Opublikowano

Jak będziesz grzeczny to na początek od fajek zaczniemy :evil:

Ale ja nie kopcę jak Trzeniu za nim spalę fakji to a6 będzie chodzio po 20 tys.