Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 :hi:coraz więcej motocyklistów na forum więc i moto można wrzucić Szukany jakieś 6 miechów, zakupiony w marcu + 6 miesięcy gwarancji. Dane techniczne: Kawasaki Z750R Rok produkcji 2007 Pojemność 750cm3 Moc 106PS 0-100 km/h - 3,8 sek. Przebieg 8500 km Mody: nowa niższa kierownica, akcesoryjny pług i nadkole tył, wszystkie sety + komin w czerni, nówki opony Pirelli Diablo,wywalone fabryczne mocowanie tablicy rejestracyjnej i kierunkowskazów, Lewa w górze
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 fajna zabawka tylko przydałaby się gleba i większe koło
Dev Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 a mój stoi ciągle w garazu bez całego przodu :facepalm::facepalm:
Miszka82 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 a mój stoi ciągle w garazu bez całego przodu :facepalm::facepalm: zapomniałeś dodać, że to nie idzie, nie widzę takiego posta z Twojej strony składaj i wyskakuj na dwa koła
Dev Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 nie, juz nim nie wyjade, szybciej sprzedam nadal uwazam ze jak na te pojemnosc i moc to nie jest to co powinno ale o gustach sie nie dyskutuje wiec szerokiej drogi !!!!!!!!!!!
Miszka82 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 nie no spoko ale jak na pierwsze moto może być...a jak już stwierdzę jak Ty, że nie idzie to kupie takiego LITRA
Dev Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 mam prawko juz ponad 20 lat wiec na niejednym sprzecie jezdziłęm i wiem co nieco na ten temat i powiem Ci ze nie potrzebny wcale jest 1 litr 750-ka juz dupe urywa ale niestety nie ta kawa
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 mam prawko juz ponad 20 lat wiec na niejednym sprzecie jezdziłęm i wiem co nieco na ten temat i powiem Ci ze nie potrzebny wcale jest 1 litr750-ka juz dupe urywa ale niestety nie ta kawa mi tam urywa z resztą Ty masz tą starszą więc tamto nie urywa to już jest nowsza technologia wpadł wykres z hamowni do pierwszego posta
Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Miszka za***isty szerszen,jak tylko uszkrobie grosza to odrazu kupuje
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 jaki masz filtr powietrza ? powiem Ci szczerze, że nie wiem, zaraz po zakupie robiłem przegląd przed sezonem i wtedy wszystko było wymieniane, musiałbym poszukać faktury, a dlaczego pytasz ?
Dev Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 na filtrze sa duze straty mocy patrzyłem na wykres i dlatego pytałem
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 na filtrze sa duze straty mocypatrzyłem na wykres i dlatego pytałem uważasz, że strata jest duża ? 1,6PS ?
Dev Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 nie napisałem że strata jest duża tylko najwieksze straty sa na dolocie zapodaj jakiś lepszy filterek a z 5-8 kuni przybedzie nowy motorek, wiec powinien bez problemu trzymac serię druga sprawa to seryjny komin który podejrzewam tez nie ma najlepszych parametrów hmmmmm, ale to juz wychodzi modzenie, jak w aucie....bez końca
PiterA4 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 nie napisałem że strata jest duża tylko najwieksze straty sa na dolociezapodaj jakiś lepszy filterek a z 5-8 kuni przybedzie nowy motorek, wiec powinien bez problemu trzymac serię druga sprawa to seryjny komin który podejrzewam tez nie ma najlepszych parametrów hmmmmm, ale to juz wychodzi modzenie, jak w aucie....bez końca nowy to on byl 5 lat temu:polew: ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- miszka gratki za foty ja tez zaniedlugo postaram sie wkleic mojego mono slada:decayed:
Miszka82 Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 Ostatnio mam w końcu trochę czasu żeby jeszcze wykorzystać resztki sezonu i troszkę pośmigać i co nieco podłubać, Kawa dostała nową kierownicę - niższą, komplet nowych opon Pirelli Diablo, nowe klocki hamulcowe na przód jeśli chodzi o wygląd idę w kierunku czerni, pomalowany został cały tłumik, podnóżki przód i tył, dźwignia zmiany biegów i hamulca nożnego. Zastanawiam się nad pomalowaniem manetek sprzęgła i hamulca ręcznego w pierwszym poście up
Pucek Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Miszka, manetki można zmienić na czarne, w sumie można je kupić w każdym kolorze, możesz również wybrać ich długość tzn. krótkie czy długie Mi się lepiej jeździ z krótkimi
A4 Mario Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 A to sa fotki już po malowaniu czy przed po ostatnim szlifie ??? :decayed::decayed:
Miszka82 Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 A to sa fotki już po malowaniu czy przed po ostatnim szlifie ??? :decayed::decayed: ze składnią to Ty masz synek niezłe problemy fotki z dziś
PiterA4 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 agresywnie sie prezentuje:naughty: szkoda ze juz koniec sezonu:thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi