Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kodowania w Audi A4 B8 za pomocą VCDS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem, ze to dodatkowo wyswietla czas jazdy na FISie jadąc trasę z jednego miejsca w drugie...

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Możesz użyć i do tego, auto nie rozpozna, że nie jeździsz w kółko.:wink:

Opublikowano

Ale wtedy musi być włączony wyświetlacz w radiu w trybie TIMERA, tak? Bo nie będzie mi tego wyświetlac na FISie w komputerze. Wiem, ze auto nie rozpozna ze w kółko jeżdżę :polew:

No bez jaj - ułomny nie jestem :grin:

Opublikowano
No bez jaj - ułomny nie jestem :grin:

No nie śmiałbym tak twierdzić. :grin:

Szczerze to nie pamiętam, jutro postaram się to sprawdzić. Jak nie zapomnę, bo na wesele idę.:wink:

Opublikowano

Dzięks :decayed:

Opublikowano

Dzięki :hi::thumbup1::friends:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie!

W pierwszych modelach B8 jest możliwość odczytywania kart SD, ale tylko do pojemności 2 GB.

W nowszych modelach takiego ograniczenia nie ma i można odczytywać większe karty.

Ktoś wie jak odblokować możliwość odczytywania większych niż 2 GB pojemności kart SD?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jest mozliwe :wink: sprawdz jaki masz soft 210 ? 310 ?

210 :-)

Opublikowano
  • Autor

W ASO ci zrobia aktualizacje na 310 i wtedy wszystko bedzie smigac :wink:

91F1A001: Radio

Opublikowano
Panowie!

W pierwszych modelach B8 jest możliwość odczytywania kart SD, ale tylko do pojemności 2 GB.

W nowszych modelach takiego ograniczenia nie ma i można odczytywać większe karty.

Ktoś wie jak odblokować możliwość odczytywania większych niż 2 GB pojemności kart SD?

żeby je odczytywać to co trzeba zamontować itp. lub gdzie on jest bo ja u siebie nie widzę?

dobra opcja z tymi kartami ale ja nie mam pojęcia jak ugryść temat.

mam pytanko, a w tym czerwonym ukrytym menu można sobie coś włączyć/uaktywnić?

dodam że u mnie działa.

Opublikowano
  • Autor
Panowie!

żeby je odczytywać to co trzeba zamontować itp. lub gdzie on jest bo ja u siebie nie widzę?

dobra opcja z tymi kartami ale ja nie mam pojęcia jak ugryść temat.

mam pytanko, a w tym czerwonym ukrytym menu można sobie coś włączyć/uaktywnić?

dodam że u mnie działa.

A co masz MMI 2G czy CONCERT ? SYMPHONY?

Opublikowano

Podpinam się, ja mam 2G i tez brakuje mi tych kart, w rns-e miałem a tu lipa :thumbdown:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

MMI 2G audio charger na 6 cd i to wszystko

---------- Post dopisany 06-08-2013 at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany 17-07-2013 at 18:08 ----------

może mi ktoś wytłumaczyć co to za opcja jest wentylacja po zakodowaniu na czym to polega i co daje?

---------- Post dopisany 08-08-2013 at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2013 at 22:30 ----------

Witam dzisiaj byłem u pewnego kolesia kodować swoją b8 i wszystko było pięknie. Odkodowałem m.in. zielone menu no i zaczołem po nim węszyć i wszedłem do MMi i potem bodajże jakieś bag ..... wcisnołem i wyskoczył mi read error, dołączam fote. POMOCY! co ja mam z tym zrobić wkładałem płytę ale nic to nie dało żaden reset nie pomaga non sotp się to świeci już się poddałem zamknołem go i pisze o porady do was( mimo zamknięcia auta to się nadal pali)

---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------

DSC01178.jpg

Opublikowano
W ASO ci zrobia aktualizacje na 310 i wtedy wszystko bedzie smigac :wink:

91F1A001: Radio

Byłem w serwisie AUDI i po długiej walce stwierdzili, że nie ma możliwości zaktualizowania oprogramowania, a tym samym odczytywania większych niż 2 GB kart pamięci :-(

Opublikowano

---------- Post dopisany 06-08-2013 at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany 17-07-2013 at 18:08 ----------

może mi ktoś wytłumaczyć co to za opcja jest wentylacja po zakodowaniu na czym to polega i co daje?

---------- Post dopisany 08-08-2013 at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2013 at 22:30 ----------

Witam dzisiaj byłem u pewnego kolesia kodować swoją b8 i wszystko było pięknie. Odkodowałem m.in. zielone menu no i zaczołem po nim węszyć i wszedłem do MMi i potem bodajże jakieś bag ..... wcisnołem i wyskoczył mi read error, dołączam fote. POMOCY! co ja mam z tym zrobić wkładałem płytę ale nic to nie dało żaden reset nie pomaga non sotp się to świeci już się poddałem zamknołem go i pisze o porady do was( mimo zamknięcia auta to się nadal pali)

---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------

http://s24.postimg.org/3panaqvip/DSC01178.jpg

Wygląda na to, że uruchomiłeś auktualizację oprogramowania i MMI czeka na płytkę z softem.

Opublikowano

http://s24.postimg.org/3panaqvip/DSC01178.jpg

Trzeba włożyć CD1 z aktualizacją softu w zielonym menu wcisnąłeś aktualizację bootloadera.

Opublikowano

Ściągnij sobie z internetu 3 płytki CD do aktualizacji mmi 2G.

Reset i inne kombinacje nie pomogą....

iPad Tapatalk HD