Opublikowano 7 Czerwca 201313 l Myślałem, ze to dodatkowo wyswietla czas jazdy na FISie jadąc trasę z jednego miejsca w drugie...
Opublikowano 7 Czerwca 201313 l Ale wtedy musi być włączony wyświetlacz w radiu w trybie TIMERA, tak? Bo nie będzie mi tego wyświetlac na FISie w komputerze. Wiem, ze auto nie rozpozna ze w kółko jeżdżę No bez jaj - ułomny nie jestem
Opublikowano 7 Czerwca 201313 l No bez jaj - ułomny nie jestem No nie śmiałbym tak twierdzić. Szczerze to nie pamiętam, jutro postaram się to sprawdzić. Jak nie zapomnę, bo na wesele idę.
Opublikowano 7 Czerwca 201313 l Autor Zasada działania LAP TIMER ==> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-uruchomienie-testu-wskazowek-gauge-test-needle-sweep-dzialanie-lap-timera-193720/index2.html
Opublikowano 30 Czerwca 201313 l Panowie! W pierwszych modelach B8 jest możliwość odczytywania kart SD, ale tylko do pojemności 2 GB. W nowszych modelach takiego ograniczenia nie ma i można odczytywać większe karty. Ktoś wie jak odblokować możliwość odczytywania większych niż 2 GB pojemności kart SD?
Opublikowano 9 Lipca 201313 l Autor W ASO ci zrobia aktualizacje na 310 i wtedy wszystko bedzie smigac 91F1A001: Radio
Opublikowano 16 Lipca 201313 l Panowie!W pierwszych modelach B8 jest możliwość odczytywania kart SD, ale tylko do pojemności 2 GB. W nowszych modelach takiego ograniczenia nie ma i można odczytywać większe karty. Ktoś wie jak odblokować możliwość odczytywania większych niż 2 GB pojemności kart SD? żeby je odczytywać to co trzeba zamontować itp. lub gdzie on jest bo ja u siebie nie widzę? dobra opcja z tymi kartami ale ja nie mam pojęcia jak ugryść temat. mam pytanko, a w tym czerwonym ukrytym menu można sobie coś włączyć/uaktywnić? dodam że u mnie działa.
Opublikowano 17 Lipca 201313 l Autor Panowie!W pierwszych modelach B8 jest możliwość odczytywania kart SD, ale tylko do pojemności 2 GB. W nowszych modelach takiego ograniczenia nie ma i można odczytywać większe karty. Ktoś wie jak odblokować możliwość odczytywania większych niż 2 GB pojemności kart SD? żeby je odczytywać to co trzeba zamontować itp. lub gdzie on jest bo ja u siebie nie widzę? dobra opcja z tymi kartami ale ja nie mam pojęcia jak ugryść temat. mam pytanko, a w tym czerwonym ukrytym menu można sobie coś włączyć/uaktywnić? dodam że u mnie działa. A co masz MMI 2G czy CONCERT ? SYMPHONY?
Opublikowano 17 Lipca 201313 l Podpinam się, ja mam 2G i tez brakuje mi tych kart, w rns-e miałem a tu lipa
Opublikowano 17 Lipca 201313 l Autor W MMI brak Slotu na karte SD jedynie 6 CD , sterownik AMI lub AUX
Opublikowano 7 Sierpnia 201313 l MMI 2G audio charger na 6 cd i to wszystko ---------- Post dopisany 06-08-2013 at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany 17-07-2013 at 18:08 ---------- może mi ktoś wytłumaczyć co to za opcja jest wentylacja po zakodowaniu na czym to polega i co daje? ---------- Post dopisany 08-08-2013 at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2013 at 22:30 ---------- Witam dzisiaj byłem u pewnego kolesia kodować swoją b8 i wszystko było pięknie. Odkodowałem m.in. zielone menu no i zaczołem po nim węszyć i wszedłem do MMi i potem bodajże jakieś bag ..... wcisnołem i wyskoczył mi read error, dołączam fote. POMOCY! co ja mam z tym zrobić wkładałem płytę ale nic to nie dało żaden reset nie pomaga non sotp się to świeci już się poddałem zamknołem go i pisze o porady do was( mimo zamknięcia auta to się nadal pali) ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------
Opublikowano 7 Sierpnia 201313 l W ASO ci zrobia aktualizacje na 310 i wtedy wszystko bedzie smigac 91F1A001: Radio Byłem w serwisie AUDI i po długiej walce stwierdzili, że nie ma możliwości zaktualizowania oprogramowania, a tym samym odczytywania większych niż 2 GB kart pamięci :-(
Opublikowano 8 Sierpnia 201313 l MMI 2G audio charger na 6 cd i to wszystko---------- Post dopisany 06-08-2013 at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany 17-07-2013 at 18:08 ---------- może mi ktoś wytłumaczyć co to za opcja jest wentylacja po zakodowaniu na czym to polega i co daje? ---------- Post dopisany 08-08-2013 at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2013 at 22:30 ---------- Witam dzisiaj byłem u pewnego kolesia kodować swoją b8 i wszystko było pięknie. Odkodowałem m.in. zielone menu no i zaczołem po nim węszyć i wszedłem do MMi i potem bodajże jakieś bag ..... wcisnołem i wyskoczył mi read error, dołączam fote. POMOCY! co ja mam z tym zrobić wkładałem płytę ale nic to nie dało żaden reset nie pomaga non sotp się to świeci już się poddałem zamknołem go i pisze o porady do was( mimo zamknięcia auta to się nadal pali) ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- http://s24.postimg.org/3panaqvip/DSC01178.jpg Wygląda na to, że uruchomiłeś auktualizację oprogramowania i MMI czeka na płytkę z softem.
Opublikowano 8 Sierpnia 201313 l MMI 2G audio charger na 6 cd i to wszystko---------- Post dopisany 06-08-2013 at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany 17-07-2013 at 18:08 ---------- może mi ktoś wytłumaczyć co to za opcja jest wentylacja po zakodowaniu na czym to polega i co daje? ---------- Post dopisany 08-08-2013 at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2013 at 22:30 ---------- Witam dzisiaj byłem u pewnego kolesia kodować swoją b8 i wszystko było pięknie. Odkodowałem m.in. zielone menu no i zaczołem po nim węszyć i wszedłem do MMi i potem bodajże jakieś bag ..... wcisnołem i wyskoczył mi read error, dołączam fote. POMOCY! co ja mam z tym zrobić wkładałem płytę ale nic to nie dało żaden reset nie pomaga non sotp się to świeci już się poddałem zamknołem go i pisze o porady do was( mimo zamknięcia auta to się nadal pali) ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- http://s24.postimg.org/3panaqvip/DSC01178.jpg Trzeba włożyć CD1 z aktualizacją softu w zielonym menu wcisnąłeś aktualizację bootloadera.
Opublikowano 8 Sierpnia 201313 l Ściągnij sobie z internetu 3 płytki CD do aktualizacji mmi 2G. Reset i inne kombinacje nie pomogą.... iPad Tapatalk HD